Lundmyr Of Sweden Sko Online

0 treff

LUNDMYR of Sweden – behagelige sko for barn

Det svenske selskapet LUNDMYR of Sweden lager ikke bare barneklær, men produserer også søte og komfortable sko. Selskapet har en inspirerende bakgrunn og flere rimelige produkter av høy kvalitet. Vi har mange forskjellige modeller å velge mellom her på Footway. Kjøp et par nye sko til barna!

LUNDMYR of Sweden-sko – historie og kjente skomodeller

Mia Lundmyr startet selskapet da hun var i en vanskelig situasjon som gravid, alenemamma og arbeidsledig. Det er en inspirerende historie for et utmerket varemerke for barn og mødre. Skoene fra LUNDMYR of Sweden er egnet for både små og store barn.

LUNDMYR of Sweden-sko – stiltips og pleie

Skoene fra LUNDMYR of Sweden er laget av forskjellige materialer, fra syntetisk og tekstil til semsket skinn og lær. Skoene finnes i ulike former og fasonger, og noe som alle skoene har til felles, er at de er behagelige å ha på seg. Dette er spesielt viktig for små barn som skal ta sine første skritt.

LUNDMYR of Sweden online på Footway

Kjøp et par komfortable og søte sko fra LUNDMYR of Sweden i dag! Skomodellene du finner her hos oss, er egnet for både gutter og jenter. Les mer om de forskjellige modellene ved å klikke på de skoene du liker best. Husk at vi alltid her på Footway byr på frakten.
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×