Lyle&Scott, Sko

10 treff

Lyle&Scott sko – Et sikkert valg!

Lyle&Scott sko er sko for deg som er opptatt av både tidløst design og sesongens trender. Her finner du det du trenger for å føle deg sporty og fresh, samtidig som du er kledd for en dag på kontoret.

Godt arbeid gir mer arbeid!

Lyle&Scott ble opprettet allerede i 1874, og det tok ikke lang tid før de to gutta begynte å leve opp til mottoet sitt: ""Good work makes more work."" De ble raskt kjent for sitt eksklusive design, og gjennom tiår etter tiår fortsatte de å vokse på tvers av landegrenser. Etter hvert ble Lyle&Scott et yndet merke for blant annet golfspilleren Greg Norman! I dag har merkevaren fortsatt et sporty preg, men samtidig ligger fokuset på tidløst design. Denne sesongen er den sporty stilen i vinden igjen, og Lyle&Scott sko er et smart valg om man vil se både profesjonell og aktiv ut.

Lyle&Scott sko er sporty og tidløst!

Varemerket Lyle&Scott har lenge hatt fokus på et eksklusivt, men samtidig sportslig og aktivt design. Dette har lenge vært aktuelt, og i år er dette en av sesongens heteste trender! Hva med å matche noen fine solbriller og en lys stripete skjorte med et par freshe Lyle&Scott Findon white? Eller kanskje et par korte shorts i denim, en poloskjorte og et par beige Lyle&Scott Espadrille? Her finner du sko som passer til et viktig møte, en tur på golfbanen, en storbyferie eller en helg på landet. Det viktigste er at du føler deg kledd for anledningen og klar for alt!

Ta vare på skoene dine!

Lyle&Scott sko er laget av gode materialer. For å beholde den gode kvaliteten lenge er det lurt å ta godt vare på skoene sine. Kjøper du for eksempel et par canvas-sko er det mulig å vaske dem på et skånsomt program i maskinen, men det beste er å vaske dem for hånd. Bruk en myk skobørste, dypp børsten i varmt vann med mildt vaskemiddel og vask forsiktig til skoen er ren. Skyll deretter med rent vann, og håndkletørk skånsomt til skoen er så tørr som mulig. Til slutt åpner du skoen så mye som mulig og lar den lufttørke helt før du bruker den. Da er du sikker på at skoen holder seg så god som ny lenge!

Lyle&Scott sko online hos Footway

Lyle&Scott lave sko på nett finner du her på Footway! Vi gir deg alltid fri frakt og fri retur, samtidig som vi alltid tilbyr 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss. Hurtig leveranse gjør at du raskt kan du prøve varene hjemme i fred og ro, uten forpliktelser. Passer ikke skoen kan du bytte dem eller få pengene tilbake, valget er ditt!

Mckenzie Coffe Bean
3 FOR 2
Shanky Light Grey
3 FOR 2
Burchill Urban Grey
3 FOR 2
Mitchell Dark Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
Thomson White
3 FOR 2
McAvennie White
3 FOR 2
Massie True Black
3 FOR 2
Mitchell White
3 FOR 2
Mackie Navy
3 FOR 2
Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK