Magnanni Sko Online

0 treff

Magi fra Magnanni sko

Magnanni sko er et elegant valg for den moderne mann. Utforsk en samling av sko i førsteklasses materialer og tidløst design. Dette er sko for de velkledde og motebevisste.

Eksklusive sko med spanske røtter

Magnanni sko ble grunnlagt i Spania i 1954 med drømmen om skape stilfulle herresko med storslått håndverk. Helt siden den gang har Magnanni bydd på et tidløst og elegant design. Det hele startet i landsbyen Almansa øst i Spania, da Sebastian Blanco startet et samarbeid med Antonio García Pastor. Sammen brukte de sine gode håndverkskunnskaper og selskapet vokste seg sakte men sikkert stort. I de senere årene har Sebastian Blancos barnebarn tatt over driften av selskapet. Skoene produseres i dag med lær av høyeste kvalitet fra Italia, Spania og Frankrike. Etterhvert har Magnanni med sin elegante og eksklusive profil hatt suksess over hele verden.

Magnanni sko for jobb og fest

Skoene fra Magnanni lages av materialer som gir et eksklusivt preg. Leter du etter en sko som du kan bruke på jobben? Da gjør du lurt i å investere i Magnanni loafers eller en klassisk skomodell med spiss tå. Med Magnanni Spaylima Catania får du et eksklusivt utseende som også er avslappet og stilig. Den populære skoen er passende for en rekke sammenhenger og er lett å kombinere med ulike typer bukser. Eller hvorfor ikke gå for et par Magnanni boots, eller en svart lakksko med snøring og enkel hæl? Oppdag sko fra Magnanni i en rekke forskjellige design her på Footway. Selvsagt er dette sko som vil ta seg godt ut på fest.

Husk å pleie skoene dine

Er du ute etter en sko i børstet semsket skinn? Da bør du ta en titt på det brede utvalget til Magnanni. Alle sko fra kvalitetsmerket Magnanni sko er laget av eksklusivt skinn fra Europa. Magnanni tar i bruk Bologna-teknikken i produksjonsprosessen, en teknikk som gjør at skoen sitter svært godt på foten samtidig som den er fleksibel. Dette resulterer i topp komfort. Ønsker man å få glede av skoene i lang tid bør man ta godt vare på dem. Sko i lær bør vedlikeholdes med skokrem slik at skoene ikke tørker, og impregneringsspray bør brukes for å beskytte skoene mot fukt. Dersom skoene blir skitne kan man bruke en varm klut for å rengjøre dem. Gode sko fortjener kjærlighet!

Magnanni sko online hos Footway

Kjøp Magnanni sko – praktisk og enkelt – her på Footway. Det spanske kvalitetsmerket Magnanni har modeller i ulike farger, materialer og modeller. Hvilken er din favoritt? Når du bestiller dine sko her på Footway får du alltid rask leveranse, fri frakt og fri retur. Ikke glem at du får 180 dagers åpent kjøp i tilfelle du ikke liker skoene eller at de ikke passer.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK