Maians, Sko

2 treff

Maians – sko fra Barcelona

Det finnes ikke mange som lager like flotte og passende sommersko som dette merket fra Barcelona. Hos oss finner du flere lekre sko fra Maians som passer perfekt til ferien og den norske sommeren. La deg inspirere av den spanske stilen fra denne kystbyen, og finn deg et par nye favoritter her hos oss.

Maians-sko – bakgrunn og kjente modeller

Maians er et spansk merke som kommer fra Barcelona. Skoene fra Maians er utviklet for å tåle den spanske varmen. Stort sett alle skomodeller som kommer fra dette merket, er lave og laget for hånd. Hos oss finner du flere lekre loafers, sneakers og andre skotyper fra Maian.

Maians-sko – stiltips og vedlikehold

Skoene fra Maians er både lave og luftige. Mange av modellene har ventilasjonshull som tillater luften å sirkulere. Maians er først og fremst kjent for sine stilrene og håndlagede skomodeller. Skoene passer perfekt til shorts og til andre typer sommerklær. Du vil finne sko til både kvinner og menn fra dette merket i sortimentet vårt.

Maians online på Footway

Gjør deg klar til sommeren eller ferien med nye sko fra Maians. Det lekre designet passer godt til mange ulike stiler. Når du bestiller sko fra oss på Footway, får du et enormt utvalg å velge mellom. Vi tilbyr også fri frakt og retur.

Sisto Rejilla
FÅ IGJEN
Sisto Clasico
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK