Sko

33 treff

Maloles – spanske designersko

Maloles er et spansk varemerke som er kjent for å lage originale, komfortable og gjerne søte sko til kvinner. Du kan finne flere vakre skomodeller her hos oss. Klikk på skoen du liker for å lese mer om modellen.

Maloles-sko – historie og kjente modeller

Den spanske designeren som står bak varemerket, bestemte seg tidlig for å lage sko til kvinner. Maloles vil tilby den travle kvinnen en feminin og original skomodell som er like fin til hverdags som på jobb. Det er denne filosofien som har gjort Maloles til en stor suksess blant kvinner over hele verden.

Maloles-sko – stiltips og vedlikehold

Sko fra Maloles er litt mer feminine og søte enn andre skomodeller. De holder fantastisk høy kvalitet, noe du vil merke på holdbarheten og passformen. Du finner flere forskjellige typer skomodeller her hos oss. Vi har både Maloles ballerina og Maloles støvler i sortimentet vårt. Unn deg et par nye favorittsko du også.

Maloles online på Footway

Vi på Footway gjør det enkelt for deg å finne og kjøpe nye sko. Når du bestiller sko fra oss, passer vi på at du får prøvd skoene ordentlig ved å gi deg åpent kjøp i 180 dager. Vi spanderer selvsagt frakten, og eventuell retur også, i tilfelle du ønsker å levere tilbake noe du har kjøpt.

Oregon Negro Black
FEW LEFT
Velvet Negro Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Oregon Negro Black
FEW LEFT
Oregon Negro Black
FEW LEFT
Foulard Negro Black
FEW LEFT
Ante Negro Black
FEW LEFT
Ante Mility Green
FEW LEFT
Crosta Negro Black
FEW LEFT
Old Negro Black
FEW LEFT
Silky Negro Black
FEW LEFT
I-6809 Sauvage Palo
FEW LEFT
A-2004
FEW LEFT
Side 1 av 1

33 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK