Marco Bossi Sko Online

0 treff

Marco Bossi – klassiske lærsko fra Italia

Er du glad i tradisjonelle lærsko fra før av? Da er Marco Bossi noe for deg. Dette merket fokuserer på å lage sko i lær og skinn med klassisk design og stil. Du finner ingen unødvendige eller overflødige detaljer. Med Marco Bossi er det stilrent og klassisk som gjelder.

Marco Bossi-sko – historie og konsept

Det italienske merket Marco Bossi er eksperter på å lage sko i ekte lær eller skinn, men også i moderne materialer, som for eksempel syntet. Designet deres er inspirert av gamle tradisjoner, noe som er tydelig i de rene linjene og den komfortable passformen. Merket er kjent for sine sorte, klassiske lærsko.

Marco Bossi-sko – stiltips og pleie

Det er lett å ta vare på sko fra Marco Bossi. Skoene er først og fremst lagd for å vare lenge. Hvis du siden vil gjøre dem ekstra fine, kan du pusse og behandle skoene. Disse skoene er finest til stilrene klesstiler, som for eksempel dress.

Marco Bossi online på Footway

Kjøp sko fra Marco Bossi her hos oss. Det stilrene designet passer like bra å bruke ved finere anledninger som på jobb. Hvis du vil pynte deg, er Marco Bossi skoene for deg. Bestill i dag, så leverer vi skoene så fort som mulig.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK