Mavic Sko Online

0 treff

Mavic – sykkelsko fra sykkelspesialistene

Mavic er en bedrift de fleste syklister har hørt om. De lager nemlig både sykkeldeler og fine sko med gjennomtenkt design. Her hos oss på Footway kan du finne skikkelig gode Mavic-sykkelsko. Ta sykkelopplevelsen til nye høyder allerede i dag. Med sko fra Mavic blir sykkelturen lett som en lek.

Mavic-sko – historie og modeller

Dette franske selskapet ble grunnlagt allerede i 1889 i Lyon. De produserte alle slags deler til både sykler og biler. I dag er det et av verdens største sykkelselskaper, og de produserer også sko. Du kan finne mange forskjellige typer sykkelsko hos oss. Klikk på en spesifikk modell for å lese mer om den.

Mavic-sko – bruksområder og materialer

Sko fra Mavic er lagd for å tåle alle typer terreng og underlag, og for å gjøre sykkelturen lettere. De fleste modellene består av syntetisk materiale og perforert netting som lar føttene puste. Mange av Mavics skomodeller, som Crossmax, har også en antibakteriell innersåle som gjør at skoene holder seg freshe lenge.

Mavic online på Footway

Handle dine Mavic-sko her hos oss på Footway. Vi har et stort sortiment med komfortable sko som kan brukes til alle former for sykling. Du får hele 180 dager med åpent kjøp, så du kan være helt sikker på at skoene passer. I tillegg til det spanderer vi både frakt og retur. Vi gjør det enkelt å kjøpe nye sko.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK