Meindl Sko Online

0 treff

Fjellsko siden 1683

Meindl sko gir deg tur- og fjellsko av utmerket kvalitet. Dette er sko som er håndlaget og nøye sjekket før de sendes ut til kunden. Her får man det man betaler for.

Kvalitet i flere hundre år

Meindl sko ble grunnlagt av Petrus Meindl på 1600-tallet i Tyskland. De har siden den gang produsert tur- og fjellsko av høy kvalitet til markedet verden over. Årlig produserer de over én million håndlagde sko som bare spesialiserte forhandlere kan selge videre. Meindls skoproduksjon foregår enda i Tyskland og de har over 200 ansatte på fabrikken. Det er over 200 arbeidsstadier når produksjonen av skoene foregår, og disse stadiene blir nøye overvåket av ansatte for å sørge for den beste kvaliteten man kan forestille seg. Meindl produserer også sko til blant annet de britiske militærstyrkene og politi. Dette på grunn av skoenes slitesterke kvalitet.

Meindl sko er en god fjellvettregel

Meindl boots er et godt valg når man skal unne seg noen ordentlige fjellsko eller tursko. Deres stil er sporty og enkel, som jo passer de fleste. Skoene er håndlaget og er laget av ordentlig materiale som gjør dem utrolig slitesterke. Meindl Fontanella er en modell til damer som passer utmerket til kalde vinterdager. De er høye i skaftet som gjør at du holder deg varm lenge. Skoene er varmeforet med Gore-Tex Insulated Comfort og de er vanntett. Fjellskoene til Meindl passer de aller fleste, både mann og kvinne og er egnet både til en lett fjelltur eller om du bare skal en tur på dagligvarebutikken.

Sko av ekte kvalitet

Meindl sko er laget av ordentlig kvalitet og ordentlig materiale. Dette krever også riktig pleie for å kunne ha skoene ekstra lenge i sitt eie. Skoene som er laget av ekte skinn, bør vaskes med en fuktig klut og smøres med skokrem for å beholde elastisiteten i skinnet så det ikke sprekker. Er de laget av semsket skinn eller nubuck må du rengjøre dem med en spesialbørste og spraye med impregneringsspray for å beskyte mot fukt og skitt. Meindl har en egen skokrem som kan være lurt å sikre seg. Da vet du at det passer utmerket til akkurat dine sko.

Meindl sko online hos Footway

Her på Footway gir vi deg lave priser på Meindl sko, og du får høy kvalitet med på kjøpet! Fant du ikke Meindl sko i butikken? Fortvil ikke, fordi vi har dem i vår nettbutikk. Vi har en hurtig levering og gir deg i tillegg fri frakt og retur. Om du ikke skulle være fornøyd med varen, så har du 180 dagers åpent kjøp! Velkommen innom til en hyggelig handel.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×