Mel dreamed by melissa sko online

|

Side 1 av 1

Mel dreamed by Melissa – perfekte sko for sommeren!

Mel dreamed by Melissa er ikke bare kjent for sine fargerike og sommerlige skomodeller, de er miljøvennlig også. Leter du etter sko og sandaler som du kan bruke i løpet av sommeren, så er Mel dreamed by Melissa et merke du vil like. Kjøp et par nye sko eller tøfler fra Mel dreamed by Melissa her på Footway!

Mel dreamed by Melissa sko – historie og kjente skomodeller

Selskapet bak merket, Melissa, har blitt velkjent for å lage sko på en miljøvennlig måte. Varemerket Mel dreamed by Melissa kommer fra Brasil, og er kjent for sine unike sko og samarbeid med mange berømte designere, som Vivienne Westwood og John Paul Gaultier.

Mel dreamed by Melissa-sko – stiltips og skopleie

Med disse fargerike, stilige skoene fra Mel dreamed by Melissa kommer du garantert få mye oppmerksomhet! De passer veldig bra å bruke i løpet av sommeren. Kjøp et par sandaler eller flipflops og ta med til stranden. Her finner du flere fine modeller fra Mel dreamed by Melissa!

Mel dreamed by Melissa online på Footway

Ved å klikke hjem dine sko fra oss, får du ikke bare en rask levering, men også 180 dagers åpent kjøp. Dette gir deg god tid til å kjenne etter om skoene passer perfekt på føttene dine. Kjøp dine nye Mel dreamed by Melissa sko i dag!
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

3 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×