Mellow Yellow Sko Online

0 treff

Mellow Yellow – nydelig design til kvinner

Vil du ha sko som passer til en søt og feminin stil, er skoene fra Mellow Yellow tingen for deg. Du kan finne mange forskjellige typer sko fra merket her hos oss. Vi har samlet sammen blant annet Mellow Yellow loafers, lave sko og vakre pumps i forskjellige stiler.

Mellow Yellow-sko – historie og konsept

Mellow Yellow er et fransk merke som lager klær og sko til kvinner. Merket ble grunnlagt i 2003 av Bruno Van Gaver. Selskapet satt tydelig preg på den franske skobransjen. Mellow Yellow jobber kontinuerlig med å fornye stilen sin og med å skape nye, originale sko. Det er en av grunnene til den store suksessen de har opplevd.

Mellow Yellow-sko – stiltips og pleie

Skoene fra Mellow Yellow passer best til deg som har en søt og jentete stil. Skoene kommer ofte med fine detaljer og rosetter. Designet gir et søtt og koselig uttrykk, uten at det blir for mye. Mellow Yellow-sko passer perfekt med fargerike kjoler og skjørt.

Mellow Yellow-sko online på Footway

Kjøp de nye skoene dine fra Mellow Yellow her hos oss på Footway. Vi har et av de største skosortimentene, og vi setter alltid kunden først. Når du handler hos oss, spanderer vi for eksempel frakt, og du får også 180 dager med åpent kjøp. Finn de nye favorittskoene dine i det store utvalget vårt.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK