Melton Sko Online

0 treff

Melton – tøffe sko for barn og ungdom

Vi har plukket ut flere flotte sko fra Melton. Her finner du tøffe sneakers i frekke farger, ballerinasko og komfortable innendørssko. Samtlige sko er utviklet for å holde lenge og føles behagelige på føttene. Dette er ekstra viktig for barn og ungdom i vekstfasen.

Melton-sko – bakgrunn og kjente modeller

Melton er et dansk selskap som ble grunnlagt i 1995. I dag lager de både klær og sko til barn og ungdom. Melton bestemte seg tidlig for å satse på fargerik dansk design. Skoene fra Melton som du finner i vårt sortiment, er laget av solide materialer med et fargerikt utseende. Dette er perfekte sko for barn og ungdom som er fulle av liv.

Melton-sko – stiltips og vedlikehold

Du finner flere ulike skomodeller fra det danske merket her hos oss. Alt fra Meltons ballerinasko til sneakers og myke innendørssko av bomull. Det er lett å matche skoene med ulike stiler, og de passer for alle barn og ungdommer. Melton fokuserer på å lage solide sko som barna kan bruke over lengre tid.

Melton-sko online på Footway

Det er ikke bare et stort skoutvalg med flere skomodeller fra Melton vi kan tilby her hos oss på Footway. Vi spanderer også fri frakt og retur på alle kundene våre. For oss kommer kunden alltid først, derfor sørger vi for at du får bestillingen hjem så fort som mulig, og for at du har 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK