Menbur, Sko

8 treff

Sko i alle farger!

Menbur sko spesialiserer seg på stilige sko i friske farger så du kan se bra ut i hverdagen og elegante sko til store anledninger. Trenger du sommersko? Skal du gifte deg kanskje? Menbur har det du trenger!

Kvalitetsmerke fra ledende moteløver i Europa

Menbur sko er et ledende skomerke i Europa og ble grunnlagt av Benjamin Günther, Anselm Bauer, Sebastian Schuon og Max-Josef Meier mens de enda var studenter i München i 2008. De høyhælte skoene deres kjennetegnes av friske og levende farger, forfriskende design og detaljer som utgjør prikken over i-en. Skoene er prydet med både falske diamanter, sløyfer, blomster og netting. Hælene kommer med ulike høyder, og du får selvsagt også Menbur med platå. Det finnes mange størrelser og velge mellom, og skoene er laget av kvalitetsmaterialer som skinn, gummi og sateng. Du finner sko til både bryllup og hverdag fra Menbur.

Menbur sko i lekre farger

Hos oss finner du Menbur pumps til alle anledninger, store som små. Du finner for eksempel Menbur brudesko til den store dagen, og utvalget finnes i forskjellige hvittoner. Uansett hvem du er, så kan du finne et par som passer deg. Enten du liker store blomster og falske diamanter på dine sko, som helt sikkert vil fange oppmerksomheten til de rundt deg, eller du liker et renere uttrykk med enklere detaljer og roligere farger så finner du det i Menburs utvalg. Til en rolig sommerdag kan du finne lekre, fargerike og luftige sko, og til formelle anledninger finner du elegante smykker til dine føtter. Skoene i svart og sølv passer veldig fint til alle finkjoler. Med sin store variasjon i stil og farger passer Menbur for alle.

Riktig pleie av skinn forebygger slitasje

Menbur sko er hovedsakelig laget av skinn av beste kvalitet, som med riktig pleie kan vare minst like lenge som sko i materialer av tøy. Det er viktig å impregnere dem ofte og unngå altfor vått vær, da skinn ikke tåler vann så godt. I tillegg kan det være smart å bruke en ordentlig lærsjampo når de skal rengjøres. Har du ikke det tilgjengelig, kan en fuktig fille få vekk den verste skitten. Saltrender bør fjernes i det de oppstår, men impregnerer du skoene én gang i måneden og holder dem unna det verste regnværet bør ikke saltrender oppstå så lett.

Menbur sko online hos Footway

Kjøp høyhælte sko fra Menbur her på Footway, og du kan være sikker på at du vil få en hyggelig handel! Vi er Nordens største skobutikk på nett, og vi gir deg alltid hurtig levering, fri frakt og fri retur. I tillegg får du hele 180 dagers åpent kjøp. Det er et tilbud du ikke finner hos mange andre! Finn dine favorittpar i dag, og klikk dem hjem til deg, på 1, 2, 3!

Innlegg om Menbur
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Acer
SALG
Fairbanks
SALG
Mare
SALG
Baker
SALG
Yasleh
SALG
Yasleh
SALG
Mulanje
SALG
Impati
SALG
Nyheter
Baker
SALG
Mulanje
SALG
Yasleh
SALG
Impati
SALG
Yasleh
SALG
Acer
SALG
Mare
SALG
Fairbanks
SALG
Billigkroken
Baker
SALG
Impati
SALG
Fairbanks
SALG
Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK