Mexicana, Sko

1 treff

Mexicana sko hos Footway

Leter du etter boots med et ekstravagant utseende med mye spill og detaljer? Da bør du sjekke ut Mexicana sko som er laget i geiteskinn av beste kvalitet. Dette er skoene for deg som liker å skille deg litt ut.

Stilige boots med mexicansk opphav

Mexicana sko har eksistert helt siden 1988 da det franske firmaet laget en link mellom Europa og Mexico. Skoene er laget i høy kvalitet, men utvikler seg stadig, både i kvalitet og utseende. De siste 28 årene har de sesong etter sesong vist en stor utvikling. Da skoene først ble skapt, var det sko som symboliserte rock&roll livsstilen. Men, da den franske produsenten av sko oppdaget Mexico, fant de sitt virkelige uttrykk. Mexico ble som en liten åpenbaring for dette merket, og her fant de et folkeslag som hadde den rette livsstilen og uttrykket som de var på jakt etter.

Mexicana sko med et stort særpreg

Du finner flere tøffe modeller av Mexicana i utvalget til Footway. Mexicana boots har et spesielt særpreg, og de er laget med stilige mønster og detaljer. Skoene kan minne om cowboy boots,men med detaljer som nagler og broderier. Disse skoene kan uten tvil skaffe deg oppmerksomhet og du kan matche disse skoene med det meste. Uansett om du elsker motorsykler eller country, eller du ikke faller i noen av disse kategoriene, så vil alltid et par med boots fra Mexicana gi deg en røffere stil. Mexicana gir deg boots som har det lille ekstra. For å gjøre det enklere å ta de av og på, finner du modeller med glidelås på sidene. Mexicana Zipper er populære modeller som aldri går av moten. Mexicana gir deg høy kvalitet og et variert utvalg av sko i ulike høyder og modeller. De finnes i både klassiske og spreke farger, og kommer med et spennende og variert design.

Mexicana sko i geiteskinn

Mexicana sko er laget i geiteskinn med en menge stilige detaljer, slik som broderinger og nagler. Skoene er laget i høy kvalitet og bør derfor bli behandlet deretter. Dette er også sko som har en lang levealder, og de vil bare komme til å se tøffere og tøffere ut med tiden. Men, det er lurt å ta vare på skoene. da de er laget i skinn. Impregnering og riktig tørking er de viktigste tingene du bør huske på. Tørk av skitt og flekker med en klut før du impregnerer dem. Dette er noe som både bør gjøres et par ganger før du begynner å bruke dem, samt en gang nå og da.

Mexicana sko online hos Footway

Nå kan du kjøpe Mexicana boots i Norge hos Footway.no. Vi har et flott utvalg av disse populære bootsene. På Footway sørger vi får en rask leveringstid slik at du ikke må vente mer en noen få dager før du kan vise fram dine nye tøffe boots. Handler du sko hos Footway så har du hele 180 dagers åpent kjøp! Vi gir deg også fri frakt og retur, og du trenger ikke å betale mer enn det skoene koster.

Artazipper 13"
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK