Mexx, Sko

2 treff

Mexx – det startet med et kyss

Merket Mexx ble etablert på 80-tallet, men fikk ikke navnet sitt før i 1986, da de satte sammen initialene til selskapets daværende merker – Moustache (for menn) og Emanuelle (for kvinner). Initialene ble igjen kombinert med merket for kyss, nemlig en X, og ble da til Mexx. Mexx henvender seg til alle motebevisste kvinner med stil og som ønsker kvalitet til en bra pris. Med sitt feminine design og klassiske linjer har Mexx-kolleksjonene etablert en trofast kundekrets over hele verden. Mexx-sko går aldri av moten, og det tidløse designet sørger for at du kan bruke favorittskoene igjen og igjen, og likevel føle deg like elegant.

Mexx – en hollandsk visjon

Året var 1986. I Amsterdam befant visjonæren Rattan Chadha seg. Han tok sine to merker, Moustache, (M) og Emanuelle, (E), og skapte et nytt merke. Disse to ble forent med et kyss (XX), og merket ble født. Siden den gang har merket designet kvalitetsplagg og sko som har hentet inspirasjon fra storbyens puls og energi. Merket har fortsatt base i Amsterdam, med et team på 550 ansatte på hovedkontoret og ytterligere 3 650 ansatte rundt om i hele verden.

Mexx-sko –klassisk snitt i urban utgave

MEXX-sko er som skapt for den motebevisste kunden. Med sitt brede utvalg av sko for kvinner, menn og barn har de skapt en selvsikker, modig, moderne og urban kolleksjon. Alle bygger på en klassisk stil og er laget av materialer av høy kvalitet. Designet er stilrent med en urban touch, og de er skapt for å gi optimal komfort. Mexx-sko har alt fra sneakers, pensko og søte, funksjonelle barnesko. De er allsidige og når ut til et bredt publikum. Mexx-produkter er til for alle og forblir en favoritt, generasjon etter generasjon.

Mexx online på Footway

Du finner Mexxs praktiske og stilrene sko på Footway, slik at du kan bestille hjem et par med en gang! Vi har alle skoene våre tilgjengelige på lager, så skoene er klare til å sendes hjem til deg! Hos oss finner du som sagt det meste, og med fri frakt og retur kan du kanskje til og med koste på deg et par ekstra sko! Dessuten har du 180 dagers åpent kjøp, og våre hyggelige kundemedarbeidere svarer gjerne på eventuelle spørsmål.

Innlegg om Mexx
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Key West 4
3 FOR 2
Christian 1
3 FOR 2
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK