Michael Michael Kors Sko Online

54 treff

Michael Kors ervisjonær og leverandør for en tidløs chic mote. Han er en prisbelønnet designerinnen luksuriøse accessories og sko. Skoene har vanligvis en eksklusiv fargepaletti svart, hvitt, beige, gull og rødt. Den velkjente MK-logoen sitter ofte somprikken over i-en på kreasjonene. Han startet sin karriere tidlig, og i dagselges kreasjonene hans over hele verden. På Footway finner du hans stilrenedesignersko i en rekke modeller.

Bak alle store bedrifter finner man før eller senere en person som alt kanspores tilbake til. Selvsagt gjelder det for motebransjen også – og kanskje ienda større grad. Ralph Lauren, Manolo Blahnik og Donatella Versace er flerekjente moteskapere som styrer sine imperier mer eller mindre med jernhånd.

En annen er Michael Kors. Med utholdenhet, klare visjoner og en fantastisk evnetil å finne sitt publikum har den 56 år gamle amerikaneren banet vei for sittmerke.

Startet som femåring

Michael Kors ble født i New York påslutten av femtitallet, og var sønnen til en tidligere modell og en student. Alleredesom femåring designet han sin mors bryllupskjole til hennes andre bryllup – troligfattet han interesse for design og mote med tanke på morens tidligere jobb sommodell. Michael fortsatte i samme tempo, og som tenåring solgte han sine egneklær fra kjelleren før han søkte og fikk plass på Fashion Institute ofTechnology på Manhattan i New York.

Hoppet av college

Men det ble et kort collegeopphold forMichael. Etter bare ni måneder hoppet han av. Det gikk ikke lenge før han fikkjobb i en butikk og fikk sjansen til å selge sine egne kreasjoner der. Rasktetter dette ble han oppdaget av ingen ringere enn motedirektøren for den storeluksuskjeden Bergdorf, og nå skjøt karrieren hans fart for alvor. På 80-talletutvidet Michael Kors salget og ble et stammerke i flere store luksuskjeder iUSA.

I dag er Michael Kors et av verdens største moteikoner, og merket utgjørhovedsakelig to linjer: Michael Kors Collection og MICHAEL.

Ansvar og omtanke

Med makt kommer ... kanskje ikkealltid ansvarsfølelse. I det minste ikke alltid for veldedighet. Men MichaelKors har gjennom alle år blitt kjent for at han alltid tenker på de resurssvakeog hvordan penger kan benyttes til forskning på sykdommer. Et eksempel erorganisasjonen God’s Love We Deliver, som leverer mat til HIV- og aidssyke. Hanhar også fått utmerkelser og priser for sitt arbeid som pådriver for kreftforskningen.Det seneste er «Watch hunger stop», et samarbeid med FNs World Food Programme forå bekjempe hungersnød. For hver av hans spesielt designede klokker som selges, får100 barn i nød mat.

Michael Kors på Footway

På Footway har vi sko fra underlinjenMICHAEL, som preges av særegent design og prisverdig eleganse. Her er rålekrestøvletter, kule støvler, høyhælte sko, sportssko og mye annet. Finn dine nye favorittskohos en av verdens fremste motedesignere – kjent for sine «ready to wear»-kolleksjonerog sitt stilrene designspråk.

 

Side 1 av 1

54 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×