Miezko sko online

|

Side 1 av 1

Miezko-sko – tøft og unikt design fra Brasil

Leter du etter sko som kan komplettere og forbedre stilen din, er skoene fra Miezko perfekte for deg. Det originale designet på disse skoene setter virkelig prikken over i-en på antrekket ditt. Du finner flere flotte modeller å velge mellom her på Footway.

Miezko-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dette merket ble etablert i Brasil og har virkelig hentet inspirasjon fra landets særegne og fargerike kultur. Miezko bestemte seg tidlig for å skille seg ut med sitt design. Skoene passer best til personer som liker å synes og stå i sentrum. Skoene har et modig og originalt design som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Miezko-sko – stil og vedlikehold

Miezko har unike og originale sko som umiddelbart vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Regn med å motta mange komplimenter når du har på deg disse skoene. Det tøffe designet passer både til en fargerik og en mer oppdresset stil. Det er lett å finne sko fra Miezko som passer din klesstil.

Miezko-sko online på Footway

Bestill dine Miezko-sko hos oss på Footway allerede i dag. Vi sørger for å du får skoene dine hjem så fort som mulig. For oss står kunden alltid i sentrum, derfor spanderer vi både på frakt og retur og gir deg hele 180 dagers åpent kjøp.
Få igjen
M2307
Få igjen
Lilla
Få igjen
Wendi
Få igjen
Marieva
Få igjen
Angela
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

7 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×