Miss KG, Sko

2 treff

Miss KG sko – stilrent og trendy design

Hvis du elsker mote og design, er skoene fra Miss KG noe du absolutt ikke må gå glipp av. Her finner du stilrene og elegante sko som passer til alle finere anledninger. De vakre skoene gir et feminint og eksklusivt inntrykk. Skoene passer perfekt til deg som vil at stilen skal utstråle selvtillit.

Miss KG-sko – bakgrunn og kjente modeller

Miss KG er en forkortelse for Kurt Geiger. Dette engelske merket ble grunnlagt tidlig på 1960-tallet. Selskapet kombinerer italiensk skomakerkunst med moderne engelsk design. Både klær og sko fra merket brukes ofte av kjendiser med høye krav til komfort og design. Dette er et klassisk varemerke som ofte er trendsettende.

Miss KG-sko – stil og vedlikehold

Miss KG-sko kan utmerket kombineres med vakre kjoler og skjørt. Skoene passer like godt til finere anledninger som til en utekveld med venner. De fleste skoene er laget av syntetisk materiale eller syntetisk skinn, noe som gjør at de holder lenger og føles komfortable.

Miss KG-sko online på Footway

Kjøp nye sko fra Miss KG her hos oss på Footway. I tillegg til et stort sortiment med skomodeller til en bra pris tilbyr vi også fri frakt og retur. Med hele 180 dagers åpent kjøp kan du også kjenne etter om skoene sitter godt, helt i fred og ro.

Innlegg om Miss KG
M
Marianne -
M
Marianne -
Vis flere innlegg
Kirby
SALG
Abigail
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK