Miss Sixty, Sko

3 treff

Miss Sixty – ungdommelig og elegant design

Miss Sixty er et velkjent merke som selger både klær og sko over hele verden. De er kjent for å lage produkter med et trendy og originalt utseende. Dette gjelder i aller høyeste grad for skoene. Du finner mange vakre og prisgunstige sko her hos oss på Footway.

Miss Sixty-sko – historie og kjente modeller

Varemerket Miss Sixty ble grunnlagt av Sixty Group i Italia i 1991. Varemerket tok snart av og fikk internasjonal oppmerksomhet, noe som førte til at de utvidet sortimentet til å inkludere sko. Akkurat som klærne, er skoene fra Miss Sixty originale og trendsettende. Hos oss finner du sko fra Miss Sixty som passer til de fleste klesstiler.

Miss Sixty-sko – stiltips og vedlikehold

I vårt sortiment finner du mange forskjellige typer sko, fra pumps og høyhælte sko til lave sko. De har forskjellige farger, mønstre og fasonger, noe som gjør det lett for deg å finne sko som passer til akkurat din stil. Skoene er like fine til utekvelder med venner som i hverdagen.

Miss Sixty-sko online på Footway

Handle de nye Miss Sixty-skoene her hos oss. Vi har et stort sortiment med mange forskjellige sko du kan velge mellom. Når du kjøper sko fra oss, får du både gode priser og raske leveranser. Du får til og med fri frakt, fri retur, og hele 180 dager åpent kjøp.

Innlegg om Miss Sixty
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Holly
3 FOR 2
Gwen
3 FOR 2
Kristal
3 FOR 2
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK