Stilrent design fra MJUS sko

Det italienske merket MJUS sko blander stilrent design med det nye og eksperimentelle. Dette er et motemerke som vi definitivt kommer til å se mer av i fremtiden.

Blanding av gammelt og nytt

MJUS er virkelig det man kan kalle en ny stjerne på motehimmelen. Merket er eid av et selskap som ble grunnlagt i 1972 i Cola di Lazise i Italia, mens MJUS ikke kom til verden før 2007. Siden den gang har populariteten vokst jevnt og trutt. MJUS ble grunnlagt med ideen om å ta gamle håndverkstradisjoner og forene dem med nytt og moderne design. Sko fra MJUS kjennetegnes ved unike detaljer og en fargepalett som inneholder en variasjon av naturlige farger og svarte nyanser. Kolleksjonen her på Footway er full av attraktivt og stilsikkert design, der du finner alt fra boots og støvler til komfortable joggesko.

Spennende kolleksjon fra MJUS sko

På Footway har vi sesongens favoritter fra de heteste motemerker til rimelige priser. MJUS tilbyr et allsidig utvalg der du vil finne mange moteriktige sko å velge mellom. Med sitt kule utseende er det italienske merket absolutt et godt valg, særlig for dem som liker skinn og naturlige farger. Alle moteelskere vil finne det svært spennende å oppdage årets kolleksjon fra MJUS på Footway. Trenger du sko som ikke bare er funksjonelle, men også stilfulle? Da er MJUS boots et godt valg, særlig når kulden kommer og du trenger å holde varmen. Gå heller ikke glipp av elegante MJUS skoletter, som passer både til fest og hverdagsbruk.

Gi skoene omsorg

Hvis du ønsker en trendy og moteriktig stil er MJUS sko det rette valget. Kolleksjonen har stor variasjon, med utvalg av sko med god komfort for alle anledninger og årstider. Lurer du på hvordan du skal ta vare på skoene dine? Sko i skinn vedlikeholdes ved å smøre på fett for å hindre at materialet tørker. Det er ikke nødvendig å gjøre dette veldig ofte. Får du skitt og støv på skoene, kan du tørke dette av med en fuktig klut. Joggesko i skinn trenger også omsorg, så bruk gjerne impregneringsspray på disse for å beskytte dem mot fuktighet. Du kan også bruke skokrem på joggeskoene dine for å få dem til å skinne litt ekstra.

MJUS sko online hos Footway

Kjøp MJUS sko på nett her på Footway. I vår nettbutikk finner du en variert og spennende kolleksjon, fra det italienske varemerket. Du finner et utvalg av sko i en rekke design og farger. Ikke glem at du alltid får rask levering, fri frakt og fri retur når du handler hos oss. Som om ikke det var nok, så får du også 180 dagers åpent kjøp, i tilfelle du er misfornøyd med kjøpet.

Mjus sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Model 955206
Kjøp
Få igjen
Foresta Tonka
Kjøp
Få igjen
Tex
Kjøp
Få igjen
Puro
Kjøp
Få igjen
Lopez
Kjøp
Få igjen
Smog Ebano
Kjøp
Få igjen
Peggy Nero
Kjøp
Få igjen
Model 900225
Kjøp
Få igjen
Model 945109
Kjøp
Få igjen
Model 927201
Kjøp
Få igjen
Model 927201
Kjøp
Få igjen
Model 185203
Kjøp
Få igjen
Model: 859006
Kjøp
Få igjen
Model: 859006
Kjøp
Få igjen
Model: 670499
Kjøp
Få igjen
Model: 670499
Kjøp
Få igjen
Model 670636
Kjøp
Få igjen
Model 900204
Kjøp
Få igjen
Model 162310
Kjøp
Få igjen
Dandy
Kjøp
Få igjen
Alivia Petrol
Kjøp
Få igjen
Få igjen
Abiss Black
Kjøp
Få igjen
Få igjen
Dandy Black
Kjøp
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×