Mod8 Sko Online

0 treff

Mod8 – barnesko til enhver anledning

Mod8 kan tilby flotte sko til barn. Du finner skomodeller til både jenter og gutter i sortimentet vårt. Det franske merket har laget boots, sneakers og lave sko til barn som både er komfortable og fine. Unn barnet ditt en sko som tilpasser seg føttene, og som er laget for å holde lenge.

Mod8-sko – bakgrunn og kjente modeller

Bedriften Mod8 ble etablert i Bordeaux i Frankrike av Marcel Maudouit i 1936. Mod8 mente at barneskoene som fantes på markedet, ikke var tilpasset barnets fot og livlige bevegelser. Ved å produsere en sko med materialer som tilpasser seg foten, tok Mod8 verden med storm. Du finner flere komfortable sko å velge mellom her hos oss.

Mod8-sko – stil og vedlikehold

De fleste av skoene Mod8 produserer, er laget av skinn. Bedriften bruker kun materialer av høy kvalitet for å gi barna så behagelige sko som mulig. Skoene du finner hos oss, passer perfekt til hverdags og til finere anledninger.

Mod8-sko online på Footway

Bestill et par behagelige sko til barnet ditt fra Mod8 allerede i dag. Du kan velge mellom mange ulike skostiler, alt fra fargerike boots til stilrene joggesko i diskrete farger. Klikk hjem skoene allerede i dag, så sørger vi for at du mottar bestillingen så raskt som mulig. Vi spanderer frakten!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK