Molo Sko Online

0 treff

Molo-sko – originale sko for barn

Barnesko med tøft og originalt design finner du hos Molo. Merket kom ut med sin første kolleksjon i 2003 og gjorde seg umiddelbart bemerket på markedet. Molo var lei av barnesko med kjedelig design, og mente at barna trengte sko med et kreativt utseende som gjenspeilet barnas egen kreativitet. Hos oss finner du flere fine barnesko fra Molo.

Molo-sko – historie og kjente modeller

Molo er et dansk merke som lager klær og sko til barn og ungdom. Produktene deres har alltid et tøft og morsomt design. Ved å lage sko som virkelig skiller seg ut, appellerer de til barnas grenseløse fantasi. Du finner flere kule sko fra Molo i sortimentet vårt.

Molo-sko – stiltips og vedlikehold

Barneskoene fra Molo er tilpasset barnas hverdag. De er utformet for å tåle barnas aktive livsstil. Skoene er laget av ulike syntetiske materialer og tekstiler. Dette holder prisene nede, samtidig som det sørger for mer robuste sko. La barna skape sin egen stil med flotte sko fra Molo.

Molo-sko online på Footway

Vi har mange skomodeller fra Molo av høy kvalitet. Hos oss kommer kunden alltid først. Derfor spanderer vi alltid frakt og retur. Når du kjøper sko hos oss, har du dessuten hele 180 dagers åpent kjøp. Bli inspirert av vårt store sortiment av fine barnesko og bestill allerede i dag.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK