Monitor, Sko

0 treff

Monitor – gode sko for arbeidslivet

Monitor er et svensk varemerke som produserer sikre og ytterst slitesterke arbeidssko. Skoene er oftest laget med tåhette eller annen fotbeskyttelse. Du har flere ulike skomodeller å velge mellom, fra stilige sneakers til kule sandaler og robuste snøboots. Ta en titt på sortimentetet vårt, og velg et par sko som passer til nettopp dine arbeidsforhold.

Monitor-sko – historie og kjente modeller

Monitor vernesko er et varemerke som er en del av Båstads Gruppen. Dette foretaket har laget og solgt arbeidssko siden 1907. De er i dag et av de ledende produsentene innen denne bransjen. Skoene deres er kjent for å tåle strenge tester samtidig som de er komfortable å bruke, noe som gjør dem perfekte for mange arbeidsplasser.

Monitor-sko – stiltips og vedlikehold

Hos oss på Footway finner du flere ulike sko fra Monitor. De er laget med ulike materialer og i flere ulike stiler. Det de har felles, er at de ikke krever mye skopleie for å kunne vare lenge. Du kan enkelt finne deg et par sko som passer akkurat din jobb her hos oss.

Monitor-sko online på Footway

Pass på at du er beskyttet når du jobber, uansett hva du jobber med. I sortimentet vårt finnes det flere forskjellige typer sko med ulike typer beskyttelse. Les mer om hvilken beskyttelse de forskjellige skomodellene har ved å klikke på skoene. Du kjøper enkelt nye arbeidssko her hos oss. Vi står alltid for frakten!

Innlegg om Monitor
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK