Mønstret, Sko

53 treff

Mønstrede sko – den perfekte finishen

Mens noen av oss sverger til stilrene, enkle, kanskje ensfargede klær og tilbehør, er andre av oss eksperter i å kombinere mønstre, farger og stiler slik at det blir unike antrekk, i sin helt egne stil. Enten du føler deg trygg på egne evner til å mikse og matche, eller du trives best med enkle kombinasjoner, er det ingen tvil om at sko er en ypperlig måte å tilføre det lille ekstra til et antrekk. Hos footway.no har vi over 1000 ulike mønstrede modeller fra en rekke kjente skomerker, med andre ord noe for enhver smak – og stil!

Mønstrete sko gir stilen din særpreg

Enten du foretrekker klassisk svart eller fargerik og uventet, kan et par stilige sko med et moteriktig mønster løfte antrekket. En enkel svart kjole får en ganske annen stil når vanlige svarte pumps byttes ut med et par røde cowboyboots med brodert ankel eller sebrastripete ballerinasko. Gutta kan gi vanlige jeans litt mer snert ved å bytte ut anonyme sko med sneakers med fargerike broderier eller blomster. Og for de minste er selvsagt mer mønster alltid bedre, derfor har footway.no flere hundre ulike barnesko i mønster og farger, inkludert rutete gummistøvler, sneakers med sebrastriper og leopardmønster, samt sko med Disney-figurer og andre motiver.

Vedlikehold av mønstrede sko

Ofte bruker vi mer penger på sko enn på noen av enkeltplaggene vi har på oss, og til tross for at skoene våre er dyre og får en røff behandling gjennom de fire årstidene, er vi kanskje ikke så flinke som vi burde være når det gjelder å ta vare på dem. Sko i naturlig materiale som skinn bør smøres jevnlig for å beholde skinnet mykt. Sko i syntetisk materiale kan være enklere å vedlikeholde, men bør vaskes av med en fuktig klut etter bruk. Tøysko kan ofte vaskes i maskin, men vær forsiktig dersom det er mange ulike farger eller mønster som ikke tåler vask.

Hundrevis av mønstrede sko på footway.no

Footway.no jobber hardt for å være Norges aller beste utsalgssted for sko både når det kommer til kundeservice og utvalg. Footway.no har for eksempel prisgaranti, som betyr at hvis du finner samme sko til en lavere ordinær pris i en norsk nettbutikk eller fysisk butikk, får du skoene til samme pris hos oss. Footway.no tilbyr også betingelser som gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp. Footway kjører også jevnlige kampanjer som tre-for-to-kampanjen hvor det billigste paret er gratis ved kjøp av tre par sko.

Sara Flower
SALG
Rosa
SALG
Lena
SALG
Saga Leopard
SALG
zaab149
SALG
92-16110 Blue
SALG
Wish
SALG
4022
SALG
Thalia Zebra
SALG
829014-07
SALG
Ketty
SALG
Ericka
SALG
1213329
FÅ IGJEN
Edmond Walnut
FÅ IGJEN
Prince
SALG
Zoe ice blue flower
FÅ IGJEN
Hedda Shoes Blue
FÅ IGJEN
Sileny
FÅ IGJEN
Barbette
SALG
Barbette
SALG
Desirae
SALG
9928
SALG
1-1-28003-20
SALG
Holy Sunset 1
SALG
P2480
SALG
051430
SALG
Gardinia
SALG
Kenya
SALG
Rash
SALG
Tindra
SALG
Anne11
SALG
Ricky
SALG
BL 314
SALG
Kristal
SALG
Olaya
SALG
Wedge
SALG
Beat
SALG
Side 1 av 1

53 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK