Montrail Sko Online

0 treff

Montrail – sko for deg med høye krav!

Montrail-sko er utmerket for korte og lange gåturer og raske løpeturer ute i naturen. Leter du etter sko som kan håndtere alle naturens utfordringer, så er Montrail-sko noe for deg. Med sko fra Montrail kan du se bra ut samtidig som du har på deg komfortabelt og funksjonelt fottøy.

Montrail-sko – historie og kjente modeller

Montrail er et selskap som ble grunnlagt i 1993, og deres fokus allerede da var å skape en sko som kan håndtere alle typer terreng og utfordringer. Hva som skiller sko fra Montrail fra andre varemerker, er at Montrail har spesialtilpassede innleggssåler, og disse gir deg god støtte og avlaster føttene effektivt.

Montrail-sko – stiltips og pleie

Selv om skoene fra Montrail primært er konstruert for å være så funksjonelle og praktiske som mulig, har selskapet en rekke stilige og veldesignede sko. Du vil finne alt du trenger for å kunne ta vare på de holdbare skoene her hos oss, slik at du kan nyte skoene i mange år fremover.

Montrail-sko – online på Footway

Bestill et par praktiske terrengsko fra Montrail! Når du kjøper sko fra oss på Footway, får du ikke bare rask levering av din bestilling – vi tilbyr i tillegg fri frakt. Husk at vi har hele 180 dagers retur, noe som gir deg god tid til å teste om skoene passer i ditt eget hjem.

Innlegg om Montrail
H
Hilde M Sørvik -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK