Moomin Sko Online

0 treff

Moomin-sko – fra mummitrollets fantastiske verden

Barn og voksne fra hele verden har vokst opp med de koselige og morsomme eventyrfigurene til Tove Jansson. Nå kan barna få ha på seg sko med de søte mummitrollene på! Skoene passer perfekt til alle lekne barn. Finn søte og solide Moomin-sko til barnet ditt her hos oss på Footway.

Moomin-sko – bakgrunn og kjente modeller

Det hele begynte da Tove Jansson introduserte verden for de høyt elskede mummitrollene i 1945. Siden har figurene blitt bøker, TV-serier, filmer, klær og nå også barnesko. Mummiskoene gir barna komfortable og solide sko med motiver fra mummitrollenes verden.

Moomin-sko – stiltips og vedlikehold

Mummiskoene du finner hos oss, passer perfekt til barnas hverdagsbruk. Vi har både sneakers og støvler i sortimentet vårt. Disse er laget av holdbart materiale som ikke slites så lett i stykker. Siden skoene er spesielt utviklet for barn, har de sørget for å gjøre dem enkle å ta av og på.

Moomin-sko online på Footway

Overrask barnet ditt med flotte Moomin-sko allerede i dag. Her finner du flere ulike skomodeller å velge mellom. Husk at vi på Footway alltid stiller med fri frakt og retur. Du har i tillegg hele 180 dagers åpent kjøp. La Tove Janssons fantastiske figurer lyse opp barnas hverdag.
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×