Morris Sko Online

0 treff

Morris-sko – elegante og klassiske herresko

Navnet Morris kommer fra en klesbutikk som solgte flotte herreklær i klassisk, britisk stil. Merket er svensk og ble grunnlagt i 2004 av Jan Alsén. Skoene er perfekte for deg som leter etter unike sko med utsøkt design. Her på Footway kan du velge mellom flere ulike skomodeller fra Morris.

Morris-sko – historie og modeller

Selv om navnet Morris er lånt fra en klesbutikk som solgte klær med britisk stil, så har selskapet valgt ikke å begrense seg til den stilen. Deres visjon er at skoene skal passe til alle menn som ønsker å se stilrene ut i vakre og veldesignede klær og sko.

Morris-sko – stiltips og skopleie

Morris produserer sko i forskjellige materialer. Du finner både mokka- og skinnsko fra Morris her i vårt sortiment. Du kan matche skoene med mange forskjellige klesstiler, fra fancy dresser til rockete jeans og mye mer. For å holde liv i skoene trenger du å bruke riktige skopleieprodukter. Slike produkter finner du også her hos oss.

Morris-sko online på Footway

Vi har flere elegante og veldesignede sko for deg å velge mellom. Klikk hjem et par nye Morris-sko allerede i dag! Når du har kjøpt skoene, vil det ikke ta lang tid før du får din bestilling. I mange tilfeller kan vi sende pakken allerede samme dag.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×