Muckboot, Sko

18 treff

Muckboot sko – fottøy som tåler det meste

Da The Original Muckboot Company ble startet i 1999 var det med mål om å lage fottøy som var både komfortabelt, beskyttende og ikke minst 100% vanntett. Det målet har de så absolutt nådd, med sko og støvler som holder seg varme og tørre i alle slags temperaturer og værforhold. Det er dette som har gjort Muckboot støvler så populære blant jegere og andre friluftsmennesker, da de tåler det meste og passer perfekt for norske forhold. Støvlene leveres i flere ulike design, der alle kan finne en passende modell til både bruk og personlig stil.

Muckboot sko tåler mye, men krever lite

Det som gjør Muckboot sko så praktiske, er at de heller ikke trenger så mye pleie og vedlikehold. På grunn av de gode materialene trenger du bare å skylle over skoene på gjørmete dager. Alternativt kan du bruke en fuktig klut eller skobørste for å fjerne eventuelle flekker. Muckboot sko og støvler er som sagt 100% vanntette, noe som betyr at de også har dårlig pusteevne. Det viktigste du kan gjøre for å holde støvlene i god stand er derfor å lufte dem godt mellom hver gang du bruker dem. Sett dem gjerne ut på trappa sånn at de holder seg tørre og friske etter turen. Dette er støvler som tåler mye, og tar du godt vare på dem, holder de seg fine lenger.

Praktiske Muckboot sko med et moderne utseende

Er du ute etter en praktisk støvel som også ser moderne ut, trenger du ikke lete lenger. Muckboot har mange forskjellige sko og støvler som passer til mye og mangt, og som er et populært valg for motebevisste arbeidere både i stallen og på gården. Mange bruker også Muckboot sko og støvler som vanlige hverdagsstøvler da de er utstyrt med varmt fôr som holder føttene varme uansett hvor kaldt det blir. Hos Footway finner du Muckboot sko og støvler i mange ulike farger og mønster sånn at du garantert finner noe du liker. For hvem sier at man ikke kan kombinere praktiske sko med et moteriktig design?

Finn dine egne Muckboot sko hos Footway

Hos Footway finner du alltid det du leter etter. Vi har Muckboot sko og støvler i alle slags modeller til både damer og menn. Vi sørger alltid for gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager, sånn at du kan prøve skoene hjemme før du bestemmer deg. Footway hjelper deg med å komme deg ut i det flotte norske vinterværet med en solid Muckboot sko!

Innlegg om Muckboot
S
sabina -
G
Grethe -
Vis flere innlegg
Billigkroken
Side 1 av 1

18 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK