Name It Sko Online

0 treff

Name it – danske sko til barna

Det danske merket Name it har produsert og solgt klær og sko til familier siden begynnelsen i 1986. Selskapet produserer sko som skal ta vare på barns føtter på en god måte. Velg mellom fargeglade sko av høy kvalitet i vårt sortiment.

Name it-sko – historie og kjente modeller

Name it har lagd sko i flere år, men det var først i 2008 de byttet navn til nettopp Name it. Da selskapet ble grunnlagt i 1986, gikk de under navnet EXIT. De var da en del av forretningsgruppen Bestsellers aller første kolleksjon. Leter du etter fargerike sko til barn og ungdom med fint design, er Name it perfekt.

Name it-sko – stiltips og vedlikehold

Name it lager sko som passer i urbane bymiljøer. Du finner både prisgunstige sneakers, boots og andre typer sko her i vårt sortiment. Skoene er like fine til komfortable jeans som de er til shorts eller kjoler. De er lagd for å vare og tåler aktiv bruk over lengre tid.

Name it-sko online på Footway

Bestill et par behagelige og fine Name it-sko, du også. Disse skoene er perfekte til både sommer og høst. Når du kjøper sko fra oss på Footway, får du alltid rask levering. Dessuten trenger du aldri å betale for å få bestillingen hjem til deg, vi spanderer nemlig frakten og til og med returen, i tilfelle du må bytte varen.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×