Napapijri-sko for hverdag og ferie

Napapijri er et verdenskjent merke der god funksjon og stil er en selvsagt kombinasjon. Det gjør at skoene fra Napapijri er perfekte både på jobben og på ferien. I utvalget vårt her på Footway finner du både dame- og herresko fra Napapijri, og du kan velge mellom flere forskjellige modeller, materialer og farger.

Napapijri – historie og kjente modeller

Napapijris reise startet i 1987, og merket er inspirert av Norden og Norge med sitt spesielle klima, fantastiske landskap og enestående oppdagelsesreiser. Navnet er til en viss grad hentet fra finsk, og logoen i hvitt og svart symboliserer nord- og sydpolen. Merkets fremste skomodeller er lave sko med en touch av marin og urban følelse.

Napapijri – stiltips og vedlikehold

Napapijri har skomodeller som kan matches til jobben, men som også fungerer på feriens seilturer, strandturer og byturer! Velg blant annet mellom enklere modeller i tynnere materialer og ordentlige lave sko av skinn. Om du pleier skoene godt, holder de lenge, både når det gjelder funksjon og utseende!

Kjøp Napapijri-sko online på Footway

Når du shopper sko fra Napapijri på Footway, får du gratis frakt og rask leveranse. Om du har valgt feil størrelse, eller oppdager at skoene ikke passer, har du åpent kjøp i opptil 180 dager, og kan enkelt returnere bestillingen din gratis.

Napapijri sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Balder
Få igjen
Oslo
Få igjen
Svein
Få igjen
Asker
Få igjen
Illy
Få igjen
Illy
Få igjen
Fia
Få igjen
Fia
Få igjen
Tone
Få igjen
Tone
Få igjen
Bea
Få igjen
Fia
Få igjen
Eva
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

27 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×