Spansk eleganse med Neosens sko

Oppdag en vakker samling der bohemske påvirkninger kombineres med solide materialer. Den spanske merkevaren Neosens sko er det opplagte valget for kvinnen som elsker naturens skjønnhet.

Røtter i La rioja

Neosens er et fremadstormende merke med røtter i nord-Spania. Til tross for at merket er relativt nytt har de klart å skaffe seg et navn i skobransjen. Med skinn fra Spania og Italia lager de sko med naturlige, organiske former fra spansk natur. Merkets hjemsted La Rioja setter klare avtrykk på samlingen som presenteres her på Footway. La Riojas landskap med sin dramatiske karakter gjenspeiles i kolleksjonen fra Neosens sko. Designerne hos Neosens forteller selv at de henter inspirasjon fra La Riojas vakre natur. De organiske formene i designet gir et friskt pust til skoene, som har resultert i økende popularitet for Neosens i hele Europa.

Dans hele natten med Neosens sko

I Neosens samling her på Footway finner du alt fra søte sandaler, høye støvletter og kiler som er laget for å danse hele natten. Med sko fra stilfavorittens Neosens får du et utseende som er like bohemsk som det er vakkert. Sandalenes dekorative detaljer representerer en mote som signaliserer femininitet. Er du ute etter en sko til festen? Neosens kolleksjon byr på mange spennende modeller, der du definitivt vil finne noe som passer for deg. Merket har sko for de mest romantiske kvelder, men også sko som er passende for hverdagsbruk. Hvorfor ikke gå for et par vakre Neosens pumps i kontrastrike farger? Ikke gå glipp av de uttrykksfulle skoene Neosens Rococo, eller de stilfulle Neosens boots. Skaff deg en inspirerende boho chica look med romantiske Neosens.

Sko som fortjener vedlikehold

Neosens er et merke som investerer i solide materialer. I kolleksjonen er det stor variasjon i skoenes materialer, inkludert nubuck, tekstil eller skinn med glatt overflate. Skoene er lagd av dyktige håndverkere som virkelig har kjærlighet for sitt arbeid. Nettopp derfor fortjener disse skoene godt vedlikehold av brukeren. Skoenes livstid forlenges, selvsagt, hvis du tar godt vare på dem. Et impregneringsmiddel beskytter slike sko mot både fuktighet og skitt. Tar du godt vare på skoene dine kan du se frem til å nyte dem i lang tid framover. Finn din personlige favoritt i dag og se frem til et langt vennskap med Neosens sko.

Neosens sko online hos Footway

Leter du etter et par stilige damesko fra Neosens? Her på Footway vil du alltid finne stilige sko til rimelige priser. Se de nyeste trendene i den siste samlingen av Neosens hos oss, og finn skoen for deg. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av sko i en rekke utførelser, modeller og farger. Hva er dine favoritter denne sesongen? Slå til med et par Neosens fra Footway og få fri frakt, fri retur og hele 180 dagers åpent kjøp.

Neosens sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Molinera
Få igjen
Rococo
Få igjen
Rojal
Få igjen
Trepat
Få igjen
Cayetana
Få igjen
Espadeiro
Få igjen
455
Få igjen
Verduzzo
Få igjen
Rubi
Få igjen
Carina
Få igjen
Carina
Få igjen
Espadeiro
Få igjen
Pardina
Få igjen
Pardina
Få igjen
Espadeiro
Få igjen
Espadeiro
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

42 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×