New Balance, Sko

67 treff

Fokus på føttene dine

Sports- og løpesko fra amerikanske New Balance er tilgjengelige over hele verden. Med fokus på føtters velvære og aktivitet har de lyktes med å finne et trofast publikum overalt.

Balansegangen hos høner

New Balance har vært med hele tiden. Firmaet ble grunnlagt allerede i 1906 av engelskmannen William J. Riley i Boston i USA. De fokuserte på føttenes oppbygning og spesielt fotbuen – New Balance solgte først tilbehør til sko. Et av de første produktene var en fotsåle designet for å gi naturlig støtte til mellomfoten. God støtte for føttene handler om balanse, og firmaet sies faktisk å ha fått navnet sitt etter at Riley oppdaget hvordan høners føtter beveger seg, noe han kalte «perfekt balanse». De tredelte føttene holder fuglene oppe på en presis måte, og det sies også at Riley hadde en kyllingfot på skrivebordet. Hvor mye av dette som er sant, spiller ikke så stor rolle – det viktige er hvordan fotstøtten ble grunnlagt for New Balance og deres skoproduksjon.

Forble i USA

New Balance er et av de få firmaene som ikke har flyttet virksomheten sin fullstendig ut av USA og Storbritannia. Omtrent en firedel av skoene lages fortsatt i USA i fabrikker i Massachusetts og Maine. Mens mange andre store skoprodusenter flytter virksomhetene utenlands, fremmer New Balance både sysselsettingen og miljøet ved å opprettholde deler av produksjonen i opprinnelseslandet. På midten av nittitallet ble hele 70 prosent av skoene produsert i USA, men for omtrent ti år siden bikket tallet rundt, og 70 prosent av skoene produseres nå i Kina.

Bærekraftig produksjon

Miljøet er viktig for New Balance, og firmaet investerer blant annet i opplæring om miljøbelastning innen design, utvikling og produksjon. De jobber med grundige analyser for å utvikle beslutningsprosesser og teknikker for et ansvarlig miljøarbeid. De tar miljøvennlige forbehold i alt fra design til produksjon, og materialvalget til New Balance er også preget av dette. De jobber intenst for å finne farlige stoffer i produksjonsprosessen og for å redusere avfall fra dette. I fremtiden har New Balance som mål at deres produkter skal bli avfallsfrie og være en del av en totalt bærekraftig utvikling.

New Balance på Footway

Kjenner du løpetrangen komme sigende? Eller trenger du nye sportssko til treningsstudioet? På Footway finner du tonnevis av modeller med ulike fordeler til ulike formål. Her finner du mer enn 100 par sko til damer, menn og barn. Søk etter dine nye favoritter og legg ut på asfalten, blant busker og kratt, til nye steder og ut på nye, herlige løpeturer. Det er en grunn til at New Balance selger som varmt hvetebrød: De er utviklet for løping med føttene i fokus, og er utformet for å gi den aller beste treningsopplevelsen.

Innlegg om New Balance
M
Mitra -
A
Abbas -
Vis flere innlegg
574 Grey
U420CNW Navy
SALG
U410CC Black
SALG
Mrl420ca Grey
SALG
Ml574egn Iris
FÅ IGJEN
515 Black
574 White
Mcruzkb2 Black/white
FÅ IGJEN
247 Black
Wcruzhb Black
SALG
Wcruzkc2 Charm
FÅ IGJEN
Mrl420cf Navy
SALG
373 Pink
M009 Black
Wariscp4 Pink
NYHET
Wl574eb Black (001)
NYHET
373 Blue
FÅ IGJEN
996 Lynx Blue
FÅ IGJEN
Ml574etb Pigment
FÅ IGJEN
Ml574eta Black
FÅ IGJEN
Wrl247yc Tan
FÅ IGJEN
Ml373cc2 Outerspace
NYHET
Side 1 av 2

67 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK