New rock sko online

|

Side 1 av 1

New Rock sko – for en mer rockete stil!

Sko fra New Rock har lenge vært populære blant fansene rundt omkring i verden, og her på Footway kan du velge mellom både hverdagslige og mer festlige modeller. Sko fra New Rock får hvert antrekk til å bli både coolere og mer rockete!

New Rocks bakgrunn og populære modeller

Skomerket New Rock er britisk og har skapt seg en nisje innenfor punk- og rock'n'roll-stilen. Her på Footway finner du klassiske støvler og New Rock-sko med høye hæler, men også New Rock sneakers er en populær skomodell for deg som ønsker å være både komfortabel og stilig.

Style ditt antrekk med et par New Rock-sko!

Bruk dine New Rock-sko som et ekstra løft til din outfit, eller som en etablert del av din stil. Et par av disse skoene kan løfte et helt antrekk og få de enkleste plagg til å se riktig så coole ut. Med riktige skopleieprodukter kommer skoene til å holde seg fine lenger.

New Rock-sko online her på Footway

Her på Footway er det enkelt å handle kule sko fra New Rock på nettet. Vi tilbyr deg en rask levering, men også gratis frakt og retur samt angrerett i 180 dager. Det gir deg muligheten å teste dine nye New Rock-sko og andre sko du kjøper fra oss, i fred og ro hjemme hos deg selv.
Få igjen
1473
Få igjen
M.Punk043
Få igjen
M.Punk038
Få igjen
M.Punk012
Få igjen
M.Punk012
Få igjen
PUNK027
Få igjen
2406
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

10 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×