Sko

56 treff

Nike Air Force – En retro-yndling blant fashionistaer

Nike Air Force er en av retrosneakerne som virkelig har fått en renessanse de siste årene, mye takket være eksponering via motebloggere og kjendiser. Designet er akkurat passe retro, og old school-looken har sjelden vært mer populær enn den er i dag. Fra skoen først så dagens lys i 1982, har den blitt lagd i mer enn 2000 forskjellige farger og varianter. Skoen kommer også i tre utgaver; lav, mid og hi-top. Det skal dermed godt gjøres å ikke finne en som passer til din stil!

Nike Air Force – En urban hit

Air Force-skoen kom på markedet i 1982, og ble solgt som en basketsko. Den originale modellen, som het Air Force 1, er merkelig nok oppkalt etter privatflyet til presidenten av USA. Den ser nærmest helt identisk ut i dag som da den først kom på hyllene. Nike Air Force ble raskt tatt i bruk blant urban ungdom da den først kom ut. Den kunne brukes både av og på basketbanen, og var like kul til shorts som til baggy jeans. Skoens urbane status har gjort den udødelig, og den har til og med inspirert sanger fra artister som Nelly og Kanye West!

Nike Air Force – Materiale og pleie

Nike Air Force 1 white on white, er den klart mest solgte Air Force-skoen. Siden yttermaterialet er i hvitt skinn, bør du ta godt vare på den for å holde den box fresh så lenge som mulig. Vi anbefaler å behandle skoen med en god lærbalsam, og impregnere den jevnlig, for å unngå de verste flekkene. Skulle uhellet først være ute, kan du rengjøre dine Air Force slik:1-Børst vekk løst smuss med en myk børste eller klut.2-Bruk en myk tannbørste e.l. dyppet i mildt såpevann til å gni på flekker.3-Fjern overflødig såpe med en fuktig klut.

Nike Air Force – Passform og bruksområde

Air Force 1 var den første Nike basketskoen med den patenterte Air-teknologien. Det var også den første basketskoen spillerne ikke klarte å ødelegge. Disse egenskapene har Nike beholdt siden. Air Force er en veldig komfortabel og anvendelig sko. De kan så klart brukes til basket, men i dag er det vanligst å bruke dem som hverdags –og fritidssko. I motsetning til på 80 –og 90-tallet, da skoen ble brukt hovedsakelig på basketbanen eller av kids med baggy jeans og caps, blir for eksempel Nike Air Force 1 dame i dag ofte sett på føttene til den motebevisste, urbane it-jenta.

Relatert til "nike air force"
Side 1 av 1

56 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK