Nike Tiempo – Angrepslegendenes favoritt

Nike Tiempo er en av tidenes største fotballsko-suksesser. Serien er lagd spesielt for angrepsspillere – og det er jo det alle innerst inne drømmer om å bli. Det enkle designet, som føles både klassisk og moderne på samme tid, og de tekniske egenskapene til skoen, gjør den til det ultimate presisjonsinstrumentet på banen. Tiempo har vært favorittskoen til fotballegender som Ronaldinho, Pirlo og Cole, for å nevne noen. Og hvis du tar en titt på CV’en til disse gutta, skjønner du fort at de ikke leker fotball!

Nike Tiempo – Historie og kuriosa

Mellom den første Tiempoen som så dagens lys i 1994, og Nike Tiempo VI, som ble lansert i 2015, har det kommet mange spesialutgaver. Ronaldinho er kanskje den spilleren som er mest kjent for sitt forhold til Nike Tiempo-skoene. Da Nike Lanserte Tiempo Legend V, lagde de liksågodt en spesialutgave for å gjøre stas på Ronaldinho, Nike Tiempo Legend V Premium Touch of Gold. Skoen var en hyllest til Ronaldinhos elegante bevegelser, ultimate ballfølelse og hans store forkjærlighet for en klassisk kenguruskinnsko, med en touch av glamour. Den ble en kjempesuksess; utsolgt på under 10 minutter, og er i dag et ettertraktet objekt for samlere.

Nike Tiempo - Materiale og pleie

Nike Tiempo fotballsko har yttermateriale av lær. Det betyr at de bør behandles jevnlig og før første gangs bruk med lærbalsam og impregnering. Det er også viktig at du rengjør dem hver gang du har brukt dem. For å ta best mulig vare på dine Nike Tiempo, kan du følge disse stegene:1-Børst vekk løst smuss med en myk børste eller klut. 2-Bruk en myk tannbørste e.l. dyppet i mildt såpevann til å gni på flekker. 3-Fjern overflødig såpe med en fuktig klut.

Nike Tiempo - Passform og bruksområde

Nøkkelen til gode fotballsko er å gå dem inn ordentlig. Fotballsko må sitte godt og tett på, og det er derfor viktig å gi dem tid til å få forme seg etter akkurat din fot. Det optimale utbyttet du kan få ut av et par Nike Tiempos er ikke til å kimse av. Nike Tiempo Legend V AG, er for eksempel laget spesielt til bruk på kunstgress, og spiller du i angrepsposisjon på en slik bane, er det vanskelig å gjøre et bedre skovalg. Hypershield-teknologien du finner i både Legend og i Nike Tiempo Legacy AG, gjør at læret kan være tynt uten at det blir utsatt for skade, og at innsiden av skoen holder seg tørr lengre.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

23 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×