Sko

57 treff

Finn din favorittmodell blant Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 er en utrolig kul sneaker i bred modell som finnes i mange kule farger. Skoen kommer i to varianter – enten med eller uten skaft. For deg som liker litt ekstra stabilitet i hverdagen, kan kanskje en modell med høyere skaft være løsningen. Uansett hvilken stil du har, er det stor sjanse for at du kommer til å finne et par Nike Air Force 1 som passer til deg og i den fargekombinasjonen som matcher din personlighet helt perfekt. Disse skoene finnes nemlig i både anonyme og litt mer fargerike varianter, du finner nok din favoritt kjapt.

Nike Air Force 1 – en tidløs sneaker

Den første Nike Air Force-skoen ble lansert i 1982 som den aller første basketskoen med Nikes Air-teknologi, men modellen gikk ut av produksjon året etter. Noen år senere, i 1986, ble en ny modell lansert. Siden den gang har Nike Air Force 1 vært produsert i over 1700 fargeversjoner, det er altså ingen tvil om at dette er en umåtelig populær modell. Skoen har beholdt den kule originale looken med bred passform og stor såle, og i dag finnes det fortsatt svært mange varianter av Nike Air Force 1 til damer og herrer på markedet.

Impregner dine Nike Air Force 1 før bruk–

De fleste Nike Air Force 1-variantene er laget i et svært komfortabelt lærmateriale som puster godt. Det er kjempeviktig å impregnere skoene med en spray tilpasset lær før du bruker dem. Denne prosedyren burde gjentas med jevne mellomrom, men husk å tørk av skoene først slik at de er rene når de impregneres. Hvis du går for den hvite varianten, er det selvfølgelig ekstra viktig at du tørker av skitt med det samme, slik at det ikke fester seg og ødelegger læret i lengden. God og jevnlig pleie gir deg sko som varer lenge!

Bruk dine Nike Air Force 1 i Norge på våren og sommeren

Nike Air Force 1 er en klassisk hverdags-sneaker som passer for deg som liker sko med statement. Kjøp den sølvfargede varianten, og du er garantert oppmerksomhet hvor enn du går. Hvis du ønsker en sko som er litt mer anonym, men som fortsatt har pondus, kan du gå for variantene i hvitt, svart, grått eller blått. Nike Air Force 1 har en normal/bred passform, sitter stødig på foten og har Nike Air Sole-teknikken som absorberer støt og gir et godt grep på bakken. Dette er sneakers som passer like godt til jobb som til mer festlige anledninger hvor du ønsker en avslappet, men fortsatt trendy look.

Air Force 1 (GS) White
FEW LEFT
Relatert til "nike air force 1"
Side 1 av 1

57 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK