Nike Lunarglide – Løpeskoen som har alt

Myk, lett og stabil. Nikes Lunarglide-serie er joggeskoene som passer til de fleste, både underlag og fottyper. De lager forskjellige modeller til forskjellige behov, så du kan finne en som er perfekt til deg enten du overpronerer eller er plattfot. Den responsive dempingen beskytter leddene dine, og det dynamiske støttesystemet gir deg god stabilitet når du løper. Undersiden av sålen har et spesialdesignet mønster som gir deg et trygt og målrettet grep. Kort sagt: Nike Lunarglide har alle egenskapene du ser etter i en god løpesko!

Nike Lunarglide – Skummet som utgjorde forskjellen

Nike Lunarglide dukket opp på markedet i 2009, og den har siden blitt en av Nikes mest populære modeller blant løpere verden over. Mye av dette er takket være Lunarlon-skummet som utgjør kjernen i sålen på alle Lunarglide-sko. Lunarlon-skummet ble oppfunnet av Nike da designerne deres fikk i oppgave å komme opp med en ny demping som kunne fungere like bra for maratonløpere som for basketspillere. Noe som var mykt, lett og responsivt. Svaret var Lunarlon, et ultralett skum med like god sprett som en gummiball. Skummet har siden blitt en essensiell komponent i løpeskoen for mange profesjonelle idrettsutøvere.

Nike Lunarglide – Materiale og pleie

Nike Lunarglide er lagd av syntetisk materiale. Dermed trenger du ikke tenke på å impregnere dem. Utsiden av skoen består for det meste av Nikes patenterte Flyknit-stoff, som er ekstremt lett og har god tilpasningsevne. Det lønner seg å være litt forsiktig når du rengjør flyknit-materialet, for det kan rakne hvis du ryker tråder. Bruk mildt såpevann og en myk klut, og vær tålmodig og gni forsiktig på flekker. La skoene lufttørke i romtemperatur når du er ferdig, så vil de holde seg lengst mulig. Unngå å vaske dem i vaskemaskin eller tørke dem i tørketrommel.

Nike Lunarglide – Passform og bruksområde

Nike Lunarglide-serien er flott for folk som ikke har nøytralt tråkk. Du får for eksempel Nike Lunarglide +4 og +5, som er lagd for folk som overpronerer. De har altså god støtte og og hardere demping langs innsiden av foten, som er tilpasset overpronasjon. Nike Lunarglide 6 og den nyeste, flaggskipmodellen Lunarglide 7, er begge svært gode løpesko. De har god demping, med Lunarlon-skum som kjerne inni en fastere gummisåle. Dette gir god demping til deg med nøytralt tråkk, men skal også kunne funke for lett til moderat pronasjon. Lunarglide er en allsidig løpesko, designet til lange joggeturer og utendørsbruk.

Sko

|

Side 1 av 2

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

103 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×