Sko

252 treff

Nike Air Max - sneakerverdenens kameleon

Nike Air Max er uten tvil Nikes mest populære sneaker-linje i disse dager. Med modeller som Air Max 1, Air Max 90 og Air Max Command, dominerer de markedet med sine komfortable og - la oss være ærlige – drøyt fete sneakers. Det er ikke rart at etterspørselen er enorm! Fargekombinasjonene er også nærmest uendelige i sin variasjon, og du får Air Max i alt fra gull til kamuflasje. Vi snakker glitter, semsk, snakeskin – uansett hva du digger, finner du det i en Air Max. Likevel er det Nike Air Max White Womens som ser ut til å være aller mest populær. Den har blitt frontet av utallige motebloggere og it-kvinner, og løftes ofte fram som noe av det kuleste du kan eie nå.

Nike Air Max - Fra joggesko til fashion statement

Den første Nike Air Max-skoen så dagens lys i 1987. Skoen ble raskt populær fordi den tilførte en ny og edgy look til det voksende sneaker-markedet. Hip hop-kulturen var på vei inn, og sneakers begynte å gå fra sportswear til fashion statement. Mot slutten av 90-tallet begynte salget imidlertid å dale, og Air Max’en ble lagt på hylla, sammen med magetoppene og saggebuksene. Men hip hop’en var ikke død! Den nyeste popularitetsbølgen startet i 2013, da en rekke høyt profilerte kjendiser (blant andre president Obama(!)) ble observert med de krakteristiske skoene. Motepressen slo alarm, og Air Max-trenden har holdt stand siden.

Nike Air Max - Materiale og pleie

Nike Air Max-modellene består for det meste av skinn. Noen av de lettere typene som er ment for løping, er dog helt syntetiske. Den svært populære Nike Air Max White krever litt pleie hvis du ønsker å holde den pen og flekkfri så lenge som mulig. Behandle skinnet med lærbalsam og impregner skoene jevnlig, så vil de støte fra seg smuss, og de verste flekkene vil være enklere å fjerne. Er uhellet ute, kan du gni på flekker med en myk tannbørste dyppet i mildt såpevann. Har du Air Max med semskede detaljer, bør du vurdere et impregneringsskum til semsk.

Nike Air Max - Passform og bruksområder

Du får Nike Air Max-modeller som er designet til både løping, sport og fritidsbruk. Det de alle har til felles, er god demping i sålen, takket være Nikes patenterte Air-teknologi. Det betyr at de er svært komfortable, og beskytter knær, hofte og ankler. Velg modell utfra hva du skal bruke dem til. Air Max 1 og Air Max 90 er de kanskje aller mest allsidige. Disse egner seg svært godt til fritidsbruk, alt fra lettere sport og lek til fest og dansing.

Relatert til "nike air max"
Side 1 av 5

252 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK