Sko

37 treff

Nike Air Max 1 – ikonisk trendsetter

Nike Air Max 1 er skoen for deg som setter pris på kvalitet, ekstremt god demping, helse og velvære for føttene – og lange løpeturer! Dette er skoen som ikke mangler noe – du får både komfort og spennende design innbakt i en vel gjennomtenkt løpesko for glade løpeentusiaster! «De gamle er eldst» er det et uttrykk som sier – og dette er Nike Air Max 1 virkelig et bevis på! Her har Nike bevart de beste egenskapene i en sko som har en over 30 år lang historie bak seg, og med stadige forbedringer med nyutviklet teknikk og materialer er Nike Air Max 1 virkelig en sko du kan ha tiltro til!

Nike Air Max 1 – historie og kuriositeter

1987 var året det hele startet. Nikes Air-kolleksjon så dagens lys for første gang, og dette markerte begynnelsen på en nå allerede mer enn 30 år lang historie med Air-utgaver av den utrolig populære løpeskoen fra produsenten. Nike og designeren Tinker Hatfield klarte faktisk å gi oss sko med «synlig luft», og siden den gang har vi kunnet nyte Nike Air-sko i mengder av farger, modeller og med en rekke ulike forbedringer. Nike Air Max 1 er en av de mest verdsatte skoene for løpere over hele verden, og det er ikke uten grunn: Her har du alt du trenger for en løpetur med det beste av det beste!

Nike Air Max 1 – materialer og vedlikeholdsråd

Den støpte gummisålen med den synlige luftboblen er kjennetegnet på Nikes Air Max-kolleksjon, og Nike Air Max 1 er en av skolinjens absolutte favoritter. Overdelen og innermaterialet er laget av skinn og tekstil, noe som gir en optimal komfort med fantastisk demping, takket være kombinasjonen av luft og myke materialer. For å holde skoen på sitt beste i lengre tid, bør du være omhyggelig med å holde skoene ved like etter hver bruk. Unngå vaskemaskin, og vask for hånd. Hvis du lufttørker skoene og vasker og tørker innersålen separat, vil du bevare skoens egenskaper og flotte utseende lenge. Impregner gjerne før bruk for å gjøre den enda mer holdbar.

Nike Air Max 1 – passform og bruksområder

Ettersom overdelen er laget av både tekstil og skinn, er den både pustende og har en fast, behagelig passform som sitter godt. Nike Air Max 1 Dame er utgaven for kvinner, mens du selvsagt også finner Nike Air Max 1 for både menn og barn. Dette er skokolleksjonen i Nikes sortiment som finnes i flest utgaver, og grunnen er at den er umåtelig populær, noe den har vært i hele sin levetid. Det er heller ingen grunn til å tro at populariteten skal dale – Nike er nemlig oppdatert på det nyeste nye innen både materialvalg, farger og design for å passe inn i motebildet – og det gjelder også årets nyeste modeller i mange forskjellige fargevalg!

Relatert til "nike air max 1"
Side 1 av 1

37 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK