Nike Free Run 2 – lett og spenstig

For deg som vil ha lette og spenstige løpesko som føles som om du svever på en sky når du er ute og løper, finnes Nike Free Run 2! Disse løpeskoene er en del av Nike Free-familien, og er utviklet spesielt for deg som vil ha den superlette løpefølelsen samtidig som du holder stilen. Nike Free Run 2 holder seg i motebildet, og årets modeller har freshe farger, uansett om du ønsker deg løpesko i nøytrale, grå eller sorte utgaver, eller om du vil ha fargesprakende sko med røde, gule eller grå kontrastfarger. Finn dine Nike Free Run 2-favoritter på Footway!

Nike Free Run 2 – historie og kuriositeter

Den første Nike Free-modellen ble utviklet i 2004, og suksessen var et faktum! I mer enn 10 år har vi kunnet nyte de minimalistiske løpeskoene fra Nike Free-serien, der Nike Free Run 2 er skapt spesielt for glade løpeentusiaster. Nike Free Run 2 gir deg barfotfølelsen kombinert med en herlig, støttende og stilsikker touch. Enten du løper i Nike Free Run 2 Dame eller i herremodellen, er opplevelsen den samme, og du finner begge utgaver i Nikes sortiment. Dempingen i Nikes sko er angitt på en skala fra 0–10, og med sko fra Nike Free Run 2 Norge får du her en halvdempet løpesko for å tilbakelegge mange kilometer. Dette er barfotfølelse med stil!

Nike Free Run 2 – materialer og vedlikeholdsråd

Med mesh for pustende egenskaper og gummisåler med flexspor har du den optimale skoen for løping på mange typer underlag. For å holde skoen din flott i lang tid, bør du også følge noen enkle vedlikeholdsråd. Flekker bør fjernes umiddelbart etter bruk med en børste eller svamp og vann med et mildt vaskemiddel. Skyll forsiktig bort med rent vann, og la lufttørke i romtemperatur. Du kan gjerne impregnere skoen før bruk – da tåler den mer før den blir skitten. Ikke vask skoen i vaskemaskinen hvis du vil bevare løpeskoens egenskaper lenge. For den optimale, rene følelsen kan også innersålene vaskes eller skiftes ut.

Nike Free Run 2 – passform og bruksområder

Både kvinner og menn kan finne Nike Free Run 2-modeller med flotte farger. Ettersom skoene kommer i halvstørrelser, er passformen optimal for begge kjønn. Du kan tilbakelegge kilometer etter kilometer i skog og mark, og du har godt grep på underlaget takket være den fleksible og dempende sålen i syntetisk gummi. Skoen skal sitte tett om foten, og fordi materialet puster, vil den likevel ikke føles klam. Du får mye komfort og løpeglede med et par Nike Free Run 2, og du kan velge blant årets freshe modeller her på footway.no. Så gjenstår det bare å teste skoene! God løpetur!

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×