Sko

97 treff

Nike Air Max 90 – en storby-statement

Nike Air Max 90, den litt chunky skinnsneakeren med oppbygd såle og den karakteristiske Nike Air-bobla i hælen, er å se overalt for tiden, både i motepressen, på byen, og i gata der du bor. Nike Air Max 90 white on white har blitt særlig populær blant streetwear-eliten. Den rene fargen står i perfekt kontrast til det røffe designet, og du får en sko som er både edgy og classy på samme tid. Den urbane street-trenden er superhot akkurat nå, og et crisp par Air Max 90-sneakers er essensielt for å få den rette looken!

Nike Air Max 90 – 90-tallslooken som vendte tilbake

Skoen vi i dag kjenner som Nike Air Max 90, ble originalt lansert som Nike Air Max III i 1990. Det var den tredje Air Max-modellen som ble lagd, og den ble en umiddelbar hit tidlig på 90-tallet. I en klubbkultur som kunne innebære timevis med dansing i strekk, nyttet det ikke med høye hæler og ubehagelige dressko. Løsningen ble den kule og komfortable Air Max 90. i dag har mange elementer av 90-tallskulturen blitt populære igjen, og med musikken og klubbkulturen, følger også skoene. Med nye og oppdaterte fargekombinasjoner og andre måter å style dem på, har de raskt blitt oppgradert fra retro, til høyst aktuelle i dagens motebilde.

Nike Air Max 90 – Materiale og pleie

Yttermaterialet i Nike Air Max 90 består av skinn. Den svært populære Nike Air Max 90 Premium White krever litt pleie hvis du ønsker å holde den pen og flekkfri så lenge som mulig. Behandle skinnet med lærbalsam og impregner skoene jevnlig, så vil de støte fra seg smuss, og de verste flekkene vil være enklere å fjerne. Er uhellet ute, kan du gni på flekker med en myk tannbørste dyppet i mildt såpevann. Har du Air Max 90 med semskede detaljer, bør du vurdere et impregneringsskum til semsk.

Nike Air Max 90 – Passform og bruksområde

Nike Air Max 90 er ikke bare elsket for det kule designet! Den er også veldig komfortabel. Skoen har veldig god demping i sålen, takket være Nikes patenterte Air-teknologi. Sneakeren puster også godt og former seg etter foten siden den er lagd av skinn. Air Max 90 er en veldig allsidig modell, den er som sagt veldig trendy nå, og det vil si at det er like innafor å bruke den på nattklubb som på søndagstur. Damene kan med hell style den med et par lyse boyfriend-jeans, og på gutta blir det aldri feil med Air Max 90s til oppbretta skinny jeans.

FEW LEFT
Relatert til "nike air max 90"
Side 1 av 2

97 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK