Sko

48 treff

Nike Air Max Thea – ny modell med den herlige Air Max-teknologien

Nike Air Max Thea er sko i en svært stilren utførelse med Nikes klassiske Air Max-teknologi. Modellene i serien finnes i fine, men stort sett relativt anonyme farger, alltid med den stilrene Nike-logoen i samme farge eller aksentfarge. Dette gjør skoene svært allsidige, ettersom du kan matche de med et ellers fargerikt treningstøy eller andre antrekk. Skoene passer perfekt i jobbsammenheng hvor du går mye og trenger støtte til beina. Med et par Nike Air Max Thea på føttene er du rustet for nye utfordringer uten at det må gå utover stilen, den absolutt perfekte kombinasjon i en sko!

Komfort og stil med Nike Air Max Thea

Nike Air Max er en av Nikes mest populære produksjonslinjer, og den første modellen så dagens lys for snart 30 år siden i 1987. Siden den gang har det blitt lansert en rekke sko under dette navnet, alle med sin unike design og Nike Air Max Thea føyer seg inn i den lange suksessrekken av modeller i denne kolleksjonen. I dag finnes denne skoen i flere kule varianter. Nikes Air Max-teknologi består i luftputer under hælen for at de skal være eksepsjonelt gode å gå og løpe med, noe de forresten også er.

Plei dine Nike Air Max Thea med jevne mellomrom

Som de fleste andre skoene fra Nike, kommer skoene i Nike Air Max Thea-kolleksjonen i enten syntet eller tekstil – alltid med den svært behagelige gummisålen. Dette er klassiske sneakers eller sportssko som er beregnet for utendørsbruk, noe som betyr at de kommer til å være utsatt for både regn, støv og skitt. Sørg for å holde skoene rene og behandle de med impregnering tilpasset det materialet de er laget av. Det lønner seg å pleie skoene med jevne mellomrom, da holder de lengst. Et enkelt grep kan være å alltid knyte opp skolissene i stedet for å sparke av deg skoen med hælen.

Nike Air Max Thea – hverdagssko og treningssko i ett

Nike Air Max Thea-skoene kommer i en relativ slim modell og sitter tight rundt foten. De har lavt skaft, noe som gir god bevegelsesfrihet. Enten du bruker den som løpesko eller som hverdagssko, vil den gjøre føttene dine godt. Bruk modellen i knall lilla til et par slitte jeans, eller gå for Nike Air Max Thea White for å holde det hele stilrent og elegant. Dette er også gode sko å gå turer med langs veien, eller rundt i byen – pakk de gjerne med i kofferten når du skal på storbyferie i sommer ettersom Nike Air Max-dempingen vil gjøre godt for føttene dine når det er mye gåing involvert.

Relatert til "nike air max thea"
Side 1 av 1

48 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK