Sko

|

Side 1 av 1

Nike Internationalist – den optimale sommerskoen

Nike Internationalist er for deg som ønsker deg klassiske, stilfulle løpesko som også egner seg til andre sportsaktiviteter og hverdagsbruk. Nike Internationalist er faktisk det rene Kinderegget! Her får du nemlig tre ting på en gang: klassisk stil, herlig komfort og pustende materialer! Derfor er Nike Internationalist også en fantastisk sommersko, fordi den lar føttene puste optimalt og egner seg for bruk i lengre tid av gangen. Dette er en av Nike-modellene som aldri går av moten, men som stadig oppgraderes både i materialer og farger for å følge motebildet og for å gi skoen de aller beste egenskapene.

Nike Internationalist – historie og kuriositeter

Nike Internationalist har vært et fast innslag i Nikes sortiment de siste årene, og i år er intet unntak! Denne modellen har bevart den klassiske og velkjente Nike-stilen, og den står for alle kvalitetene du finner hos skogiganten Nike. Og siden Nike Internationalist har latt seg inspirere av retro-stilen, får du disse komfortable skoene i både klassiske farger som sort og hvitt og i spennende, freshe nyanser med blått og rosa! Noe for enhver smak, med andre ord! Og selvfølgelig med Nike-logoen godt synlig på siden. Du vil føle deg både trendy og klassisk stilig med disse skoene på føttene!

Nike Internationalist – materialer og vedlikeholdsråd

Pustende mesh i overdelen er et av kjennetegnene på Nike Internationalist. De nyeste modellene er også sømløse, noe som gjør at gnagsår hører fortiden til. For å ta vare på skoene dine anbefales du å følge noen enkle vedlikeholdsråd. Med enkelt stell kan du bevare skoene i lang tid, og det krever ikke mye innsats. Vask bare flekkene bort umiddelbart med svamp eller klut fuktet med litt vann med mildt vaskemiddel. Så skyller du forsiktig bort og lar dem lufttørke i romtemperatur. Innersålene kan også vaskes, og tørk dem for seg før du setter dem inn i skoene igjen.

Nike Internationalist – passform og bruksområder

Nike Internationalist Herre har en passform som er spesielt tilpasset menn, og det samme gjelder selvsagt også Nike Internationalist Dame. Dette er sko som skal være allsidige for bruk til både fritidsaktiviteter, idrett og løping, og de er utviklet for aktive kvinner og menn i alle aldersgrupper. Den stabile sålen i syntetisk gummi gir deg et godt grep på underlaget, og de er også herlige å gå i hvis du skal traske i byen i mange timer. Hvis du velger et par Nike Internationalist, er du sikret en behagelig komfort for føttene dine i timevis, uansett om du løper eller går!
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

24 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×