Sko

3 treff

Nike Air Pegasus – løpeskoen for alle

Et stort selskap som Nike vil selvfølgelig gjøre sitt beste for å dekke alle typer skobehov, og Nike Air Pegasus fyller et behov for løpere som ønsker et fullgodt alternativ til en gunstig pris. Om du vil ha fleksibilitet, demping og komfort uten å betale for mye, er Nike Air Pegasus et meget godt alternativ – og du vil ikke angre! For du får mye for pengene! Ikke bare er skoene behagelige på foten og har god pusteevne og demping, men de finnes også i et tøft design som skiller seg ut i mengden! Og ettersom du har både sorte, hvite, lilla, rosa og blå alternativer, har du en sko som passer til ethvert treningsbudsjett og antrekk!

Nike Air Pegasus – historie og kuriositeter

Nike Air Pegasus har faktisk mer enn 30 år på baken – eller sålen, om du vil! Den er en del av den umåtelig populære Air-kolleksjonen, og Pegasus-modellen ble utviklet allerede i 1983. Navnet fikk den etter den berømte greske hesten Pegasus, som hadde vinger og var svært så majestetisk! Og dette er også synlig i skoens design! Da Nike utviklet Air Pegasus-skoen, var formålet å lage en sko som skulle passe for både løping og lengre turer til fots, og den skulle være skoen for «mannen i gata», uansett budsjett. På den måten kunne alle få oppleve kvaliteten i et par Nike-sko til en rimelig penge.

Nike Air Pegasus – materialer og vedlikeholdsråd

Materialene i Nike Air Pegasus har endret seg opp gjennom årene, hele tiden i takt med nyutvikling og forbedring i materialvalg og produksjonsteknikker. De nyeste Air Pegasus-modellene har faktisk vært kåret til de mest allsidige og beste skoene på markedet! Med Air-demping i hælen og Flymesh-materiale i overdelen er komforten optimal. Flywire-detaljene gjør også at både design og snøring er en fryd for øyet og foten! Hvis du impregnerer denne skoen før bruk og er flink til å vedlikeholde den ved å vaske bort flekker for hånd, vil du ha en sko som holder formen lenge. Unngå vaskemaskin, men bytt gjerne ut innersålen ved behov for å holde den fresh og behagelig til all slags bruk.

Nike Air Pegasus – passform og bruksområder

Med en Nike Air Pegasus Sneakers snakker vi mye sko for pengene! Her får du en tettsittende og god passform takket være snøresystemet med Flywire. Du får Nike Air Pegasus Dame og Nike Air Pegasus for menn, og du finner også utgaver for barn og ungdom. Ettersom skoen er utviklet for å være allsidig, er det ingenting du ikke kan gjøre med denne skoen. Den egner seg like godt til en tur rundt i byen som til en vandretur i fjellet eller en løpetur i skog og mark. Ta på deg en Nike Air Pegasus neste gang du skal ut i naturen – og kjenn at du flyr som den bevingede greske hesten!

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK