Sko

5 treff

Nike Free 5.0 - et spennende valg

Nike Free 5.0 er en av Nikes flaggskip innen løpesko! Hvis du vil ha den gode barfotfølelsen samtidig som du beskytter føttene, bør du velge en Nike Free-modell, som du finner i mange spennende og fargeglade design – helt etter din egen smak.Årets nyeste modeller kommer i dame- og herreutgaver, og du kan finne sko som passer til det øvrige treningstøyet du har, eller velge en modell ut fra humøret ditt – eller ut fra målene du har satt deg i løpesporet denne sesongen. Nike Free 5-0 er rett og slett alternativet til barfotsko, der du får følelsen med underlaget samtidig som foten får god demping og beskyttelse.

Nike Free 5.0 – historie og kuriositeter

I mer enn 10 år har vi kunnet nyte den minimalistiske løpeskoen Nike Free 5.0 dame og Nike Free 5.0 herre. Den første Nike Free 5.0-modellen ble lansert allerede i 2004, som et resultat av at Nike-sponsede toppidrettsstudenter på Stanford University trente barfot på universitetsområdet. Siden den gang har 5.0 kommet i flere versjoner, med V.1 som den første til årets V6-modell.Som du kanskje vet, er dempingen i Nikes sko angitt på en skala fra 0–10. Nike Free 5.0 gir deg altså en løpesko med demping midt på denne skalaen. Dermed bevares barfotfølelsen mens du likevel har en dempende sko. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Nike Free 5.0 – materialer og vedlikeholdsråd

Skoen er laget i et lett tekstilmateriale med gummisåle, noe som gjør at Nike Free 5.0 er en sko som er enkel å holde ren og ved like. Ikke ta skoen i vaskemaskinen, da dette kan skade skoens passform og stabilitet. I stedet anbefaler vi at du vasker bort flekker og sprut ved å bruke en klut eller svamp med vann og en liten dose mildt vaskemiddel. Skyll av og la skoen stå i romtemperatur for å lufttørke. Ikke ta skoen i tørketrommelen eller skotørker. Det er også en fordel å impregnere skoene for å gjøre dem mer motstandsdyktige mot flekker.

Nike Free 5.0 + passform og bruksområde

Nike Free 5.0 kommer i herre- og damemodeller, og du finner sko for både innendørsbruk og utendørsbruk. V-modellene i Nike Free 5.0-serien er beregnet på utendørsbruk, mens Nike Free Trainer og Nike Free Tr Fit er beregnet på innendørstrening. Og siden skoene for utendørsbruk er basert på barfotløping, egner de seg utmerket til løp i lett terreng og på bane. Skoene egner seg både for mosjonisten og den aktive løperen, og fordi du også kan få kjøpt skoene i halvstørrelser, er det stor sjanse for at du finner en sko som sitter helt tight og har en perfekt passform på foten din.

Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK