Sko

|

Side 1 av 1

Nike Kaishi – retro og hypermoderne

Er du en av dem som elsker sneakers fra Nike, men gjerne vil gå enda et steg lenger for å vise entusiasmen din? Da er Nike Kaishi-modellene skoene for deg. Spesielt hvis du foretrekker lekre farger i helrødt eller helsort, eller om du vil ha klare, flotte farger, som blått eller hvitt og med en tydelig Nike-logo på siden. Med Nike Kaishi viser du at du er Nike-fan på din hals. Enkel og minimalistisk, men samtidig med teknologi som gjør sålen og overdelen i disse skoene til en herlig opplevelse. Du finner dem i utgaver for sports- eller fritidsaktiviteter for kvinner og menn, og nå også for barn og ungdom.

Nike Kaishi – historie og kuriositeter

Nike Kaishi sies å være arvtakeren etter Nike Roshe Run, og dette er skoene for deg som vil vise stil og klasse! Nøytrale, men samtidig fargespraktende – klassiske, men likevel ultramoderne. Med Nike Kaishi har Nike klart det igjen! Det er ikke rart at Nike gang på gang klarer å gi oss skofavorittene våre – til all slags bruk. For å følge opp suksessen med Nike Roshe-modellene har Nike her gitt skoene noen ekstra paneler for bedre ventilasjon. Og for å gå i sine egne fotspor, holder Nike på Zen-tradisjonen som har inspirert flere av deres skomodeller. «Kai Shi» betyr nemlig «å begynne» på mandarin.

Nike Kaishi – materialer og vedlikeholdsråd

Med en blanding av mesh og skinn i overdelen har Nike Kaishi et flott design samtidig som de er lette å vedlikeholde og puster godt. Gummisålen gir et godt grep på underlaget, og den er enkel å tørke av etter bruk. Det anbefales at du impregnerer skoene før du tar dem i bruk, da vil de være mer motstandsdyktige mot flekker. Hvis du vil holde dem pene og funksjonelle lenge, bør du vaske dem lett for hånd med et mildt vaskemiddel og en svamp eller klut. La dem lufttørke, og innersålen kan også vaskes separat og tørkes før du tar den opp i skoen igjen.

Nike Kaishi – passform og bruksområder

Nike Kaishi har en normal passform, og finnes også i halvstørrelser og i modellene Nike Kaishi Dame og Nike Kaishi Herre. For barn og ungdom finnes det nå også et godt utvalg. Materialene i skoene gir dem en passform der det føles som om skoene er som støpt på foten, og du har god støtte og et godt grep på underlaget takket være fleksgroper i sålen. Nike Kaishi egner seg både som sneakers til hverdagsantrekket eller byturen, som løpesko i lett terreng og til lett trening utendørs for voksne og barn. Sålen beskytter foten mot underlaget og sørger for at du har den perfekte støtten for foten og anklene under aktivitet.
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

18 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×