Sko

4 treff

Nike Lunarglide 7 – responsiv støtte

Nike Lunarglide 7 er den hittil beste utgaven i Lunarglide-serien. Her har Nike fokusert på å gjøre et allerede godt utgangspunkt enda bedre, og forbedringene er hovedsakelig gjort på overdelen for å gi skoen best mulig passform, ventilerende egenskaper og komfort i særklasse. Som om ikke egenskapene er nok, så kan du velge blant Nike Lunarglide 7 i en rekke farger og fargekombinasjoner, som helsorte, klassiske og stilfulle eller i freshe kombinasjoner av rosa, sort, grønt eller gult. Nike Lunarglide 7 Dame er spesielt utviklet for kvinner, mens du finner tilsvarende spesialmodeller for menn, barn og ungdom. Her har du en sko som gir deg alt du ønsker deg på løpetrening!

Nike Lunarglide 7 – historie og kuriositeter

Den første Lunarglide-skoen ble lansert i 2009, og serien ble utviklet for å tilby løpeentusiaster den beste skoen for mengdetrening og langdistanseløping. Skoen er ekstremt lett til å ha så mange gode egenskaper, og i størrelse 39 veier skoen bare 221 gram. Det betyr at du vil kunne løpe lenge uten å føle at skoen tynger på foten, og med et hældropp på 10 mm vil du også ha hjelp til et optimalt løpesteg som fungerer over lengre distanser. Mange av modellene har også refleksdetaljer, som gjør at skoen hjelper deg å synes når det er mørkt eller dårlige lysforhold.

Nike Lunarglide 7 – materialer og vedlikeholdsråd

Nikes Lunarglide-serie har vært gjennom en rekke forbedringer for å få de helt optimale egenskapene i både såle og overmaterialer. Sålen i Nike Lunarglide 7 er tilnærmet identisk med Lunarglide 6 når det gjelder yttersåle og midtsåle, mens innersålen og overmaterialene nok en gang er forbedret. Her finner du en kombinasjon av Flywire-tråder og Flyknit-materiale for å yte skoen den største rettferdighet hele veien. Hvis du er flink til å holde skoene ved like ved å tørke av flekker og vaske innersålen separat – og unngår vaskemaskinen – har du en sko som vil vare lenge!

Nike Lunarglide 7 – passform og bruksområder

På samme måte som Lunarglide 6 er Lunarglide 7 en utmerket sko for deg som overpronerer. Skoens egenskaper gir deg støtte, stabilitet og demping i tillegg til en fantastisk passform og naturlig følelse på foten. Skoen egner seg for løping på mange typer underlag, og er først og fremst beregnet på mengdetrening, akkurat som forgjengerne i Lunarglide-serien. De gode dempende egenskapene og den suverene passformen med innerstrømpen og hælkappen gjør at du kan løpe mil etter mil med svært redusert risiko for skader, ettersom Nike Lunarglide 7 er utviklet for å støtte, dempe og puste – og være løperens beste venn!

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK