Nike Lunarglide 6 – mengdetreningssko med suveren støtte

Nike Lunarglide 6 er en sko for deg som mener det du sier! Enten du har satt deg som mål å bli langdistanseløper eller slå egne kilometerrekorder, vil du få de kvalitetene du trenger i denne skoen. Her har du en lett løpesko med stabil støtte i hælen, en innerstrømpe som gir den tettsittende følelsen, og god demping for lange løpeøkter. I tillegg finnes skoen i en rekke freshe farger, som gjør at du kan velge ditt favorittdesign. Hvorfor ikke velge farger som gjør deg ekstra glad og entusiastisk? Sålene kommer i farger som matcher overdelen, og de lyser av spenst, fart og harmonisk balanse.

Nike Lunarglide 6 – historie og kuriositeter

Den første utgaven av Nike Lunarglide-modellen ble lansert i 2009, og siden den gang har skoen fått gjennomgå en rekke forbedringer, spesielt når det gjelder såle og hæl. Materialene har gått fra syntetisk gummi til helstøpt Lunlarlon-skum i sålen, og selv om fargene lurer deg til å tro at halve sålen er laget i forskjellige materialer, er dette et magisk fargetriks fra Nike-produksjonen der du får den samme mykheten hele veien. Fastheten finner du først i nedre hælområde, som skal være robust og ta imot støt fra underlaget. Forbedringen fra tidligere utgaver er tydelig med det samme du setter foten nedi og tester den på en løpetur!

Nike Lunarglide 6 – materialer og vedlikeholdsråd

Som navnet tilsier, er Nike Lunarglide 6 laget med en såle av Lunarlon-skum, som gir den myke og dempende følelsen når du skal løpe over lengre avstander, og responsen i sålen er god. Den harde hælkappen i plast sørger for å holde foten på plass. Overmaterialene er av mesh, som gir den fantastisk pustende følelsen for lengre løpeturer. I tillegg er de nyutviklede materialene alltid like enkle å holde rene og pene, selv om du ikke bør ta skoene i vaskemaskinen. Vask enkelt flekker for hånd, og la både sko og innersåle lufttørke separat. Slik bevarer du egenskapene i skoen i lang tid framover!

Nike Lunarglide 6 – passform og bruksområder

For deg som overpronerer, er Nike Lunarglide 6 den helt riktige skoen. Den holder foten stabilt på plass i skoen, samtidig som du har den lette følelsen som gjør skoen helt riktig for lengre løpeturer. Den innvendige strømpen gjør at skoen passer suverent også for deg som har lange, smale føtter. Den slitesterke sålen er utviklet for å passe best på løpeturer på grus og i skog og mark. Nike Lunarglide 6 Dame er damemodellen, og du finner tilsvarende den samme støtten og stabiliteten i Nike Lunarglide 6 Herre. Skoens egenskaper gjør den også utmerket for nybegynnere og barn og ungdom!

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

10 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×