Sko

6 treff

Nike Pegasus – løperens mest allsidige valg

Nike Pegasus er den lengst løpende joggesko-serien i verden. Helt siden oppstarten i 1983, har Nike gitt ut en ny modell i serien hvert eneste år. Pegasus kalles gjerne en “nøytral” løpesko, fordi den skal passe til alle slags tråkk og løpestiler. Enten du overpronerer eller er plattfot, kan Nike Pegasus funke for deg. Den responsive dempingen i samspill med ultralett støtte sørger for at du finner din toppfart uansett.Den finnes i en mengde forskjellige farger, Nike Pegasus dame kommer for eksempel i alt fra lilla til sort, og herrevarianten finnes i blant annet sort, grønt og en fresh blåfarge.

Nike Pegasus - Skoen som skulle passe alle

Da Nike først skapte Pegasus-skoen, var målet å lage en løpesko som fylte alle behov. Den måtte altså være veldig allsidig, både i utformelse, passform og bruksområde. Skoen måtte være like god til rolig jogging, som til hard langkjøring og sprint. Designet måtte være enkelt nok til at alle kunne like det. Og ikke minst – prisen måtte ikke være for høy. Etter en suksessfull lansering, har skoen holdt stand siden. I mai 2015 slapp Nike sin 32 modell, Pegasus Air Zoom 32, og den har blitt en hit blant løpere over hele verden.

Nike Pegasus - Materiale og pleie

Nike Pegasus består av syntetisk materiale. Det vil si at du ikke trenger å behandle dem med lærbalsam eller impregnere dem. Det er derimot viktig at du rengjør dem hver gang du har brukt dem ved å børste bort smuss, og deretter går over dem med en fuktig klut. Slik vil de holde seg pene lenger, og levetiden blir også forlenget dersom du tar ordentlig vare på dine Nike Pegasus-sko. Hvis de blir våte, anbefaler vi at du lar dem tørke i romtemperatur i sitt eget tempo.

Nike Pegasus – Passform og bruksområde

Nike Pegasus kommer med en rekke egenskaper som gjør passformen optimal. Den har et sokkeliknende for, som holder foten din godt på plass uten å trykke. Den nyeste modellen har også et nett av flywire-strikker som omslutter midten av foten og fotbuen slik at du får bedre støtte og komfort. Netting i yttermaterialet gjør at skoen har utmerket pusteevne, og den patenterte Nike Zoom Air-enheten i hælen gir deg en unik form for demping, der skoen fysisk dytter hælen din opp igjen når den har truffet underlaget. Nike Pegasus har rett og slett alt det du ser etter i en allsidig løpesko; komfort, støtte og veldig effektiv demping.

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK