Nike Free 3.0 – superlett barfotfølelse

Nike Free 3.0 gir den optimale barfotfølelsen for deg som vil løpe så naturlig som mulig, men samtidig ha lett demping og beskyttelse for føttene. Nærmere barfotløping kommer du ikke – så sant du ikke faktisk løper barfot eller med fivefingers. Nike Free 3.0 finnes også i morsomme og fargesprakende utgaver, og som tallet viser, har skoen en demping på 3 på en skala fra 1-10. Dette er Nikes måte å representere hvor mye demping løpeskoene i Free-serien har. Med Nike Free 3.0 løper du altså tilnærmet barfot, men får likevel alt du trenger for et naturlig løpesteg med stabilitet og beskyttelse.

Nike Free 3.0 – historie og kuriositeter

Nikes Free-serie er spesielt utviklet for å gi den naturlige, frie følelsen. Når du går fra «vanlige joggesko» til å bruke Free 3.0-sko fra Nike, er det å anbefale at du venner deg til dem gradvis. Du vil nemlig begynne å bruke muskler i føttene som du ikke bruker i andre typer sko – og føttene trenger tid til å bli vant til det. Du kan komme til å oppleve noe ømme muskler i begynnelsen – men ikke fortvil, dette er prisen som er helt normal å betale for å få et mer naturlig løpesteg. Styrken i føttene bygges opp gradvis, og når du har brukt Nike Free-sko en stund, er det tvilsomt at du går tilbake til standardsko igjen!

Nike Free 3.0 – materialer og vedlikeholdsråd

Materialene i skoen er spesielt utvalgt for at du skal kunne løpe uten noen form for distraksjoner. Sålen er i lettvekts gummi med heksagonalt mønster for fleksibilitet og godt grep på underlaget, og overdelen er i mesh, eller i flyknit i en del av modellene. Skoens navn gir en god pekepinn på hva slags materialer, egenskaper og bruksområder den har. Vedlikeholdsrådene for Nikes sko er vanligvis at du bør unngå vaskemaskin for å bevare skoenes gode egenskaper lenger. Vask lett bort flekker for hånd, skyll av det milde såpevannet med en svamp, og la lufttørke. Innersålene tas ut og vaskes og tørkes separat.

Nike Free 3.0 – passform og bruksområder

Nikes Free-serie finnes med ulik dempingsgrad og er spesialutviklet i egne modeller for kvinner og menn. Nike Free 3.0 Dame gir mindre demping og en større barfotfølelse enn for eksempel Wmns Nike Free 5.0, som ligger litt høyere på dempingsskalaen. Dette handler om smak og behag og selvfølgelig også om bruksområder. Free-serien gir deg sko som er spesielt egnet for løping, eller som er spesialutviklet for studiotrening. Skoene sitter tett på foten, føles som om du svever på en sky og gir deg fullt fokus på det du skal bruke tankene på – nemlig treningen!

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

15 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×