Sko

43 treff

Nike Roshe – utallige valgmuligheter

Nike Roshe er en livfull, minimalistisk og fresh serie fra Nikes sortiment der du får skokomfort og mye for pengene. Den finnes også i mange utgaver – Nike Roshe One, Nike Roshe Run, Nike Roshe LD, Nike Roshe Flyknit, og nå også Nike Roshe One Premium og Nike Roshe One Print Premium – alle med sine spesialiteter. Roshe er Nike-familien med det gode og spennende utvalget, alt ut fra hva du ønsker å bruke dem til. Og du kan velge mellom farger og design for å uttrykke din egen stil, humør eller formål, som sorte, fargesprakende eller mønstrede eller med selvlysende detaljer og reflekseffekt.

Nike Roshe – historie og kuriositeter

Nike Roshe-serien debuterte i 2012, og er dermed en av Nikes nyere serier sneakers og løpesko. I løpet av disse fire årene har de kommet i mange utgaver og farger, og det nyeste nye i 2016 er at de regnbuefargede skoene er tilbake i motebildet. Samtidig finner du de klassiske hvite i flere ulike nyanser av hvitt, de klassiske sorte med den godt synlige Nike-logoen på siden, og en rekke andre varianter. Nike Roshe er utviklet for å være funksjonelle sneakers som gir et friskt innslag til enhver anledning, og her på Footway tilbyr vi for eksempel Nike Roshe Run i Norge.

Nike Roshe – materialer og vedlikeholdsråd

Materialene i Nike Roshe-skoene varierer etter hvilken modell du velger. For sneakers til hverdag og fritid finner du flotte sko med skinnoverdel, og for løping og trening finner du sko i mesh og flyknit. Nike Roshe kommer i både sømløse varianter og utgaver med søm. Men felles for dem alle er at de trenger stell og pleie i det daglige for å holde seg like flotte over lengre tid. Det betyr at du bør ta vare på dem med noen enkle vedlikeholdsråd i hverdagen. Vask bort smuss for hånd med mildt såpevann når flekkene er nye, skyll forsiktig, og la dem lufttørke. Nike-sko skal ikke tas i vaskemaskinen dersom du vil bevare dem lengst mulig.

Nike Roshe – passform og bruksområder

Avhengig av hva du vil bruke dem til, kan du finne en sko i Nike Roshe-serien som passer til ditt bruk. Finn for eksempel flotte sneakers til fritidsaktiviteter som sitter godt på foten og er gode å gå i. Da bør du velge en Nike Roshe One-sko, eller gå for en av Premium-modellene. Hvis du vil løpe eller jogge, vil en Nike Roshe Run være et riktig valg. Eller du kan gå for en Nike Roshe Flyknit, der du får de geniale egenskapene i Flyknit-materialet som gjør at skoen føles som ett med foten når du går eller løper. For kvinner finnes Nike Roshe dame-modeller, mens du også finner modeller i suveren passform for menn, barn og ungdom.

FEW LEFT
Relatert til "nike roshe"
Side 1 av 1

43 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK