Sko

45 treff

Lev i nuet med et par sko fra Adidas Neo

Med et par Adidas Neo sko på foten er det ingenting som hindrer deg fra å leke med de kule kidsa. Disse skoene er designet spesielt for den yngre generasjonen som elsker eventyr og som setter pris på å leve i nuet med alt det livet har å by på. Adidas Neo-kolleksjonene gir deg den samme kvaliteten som andre sko fra Adidas, men har det lille ekstra når det gjelder utforming. I alle fall hvis du setter pris på litt ekstra farge og skøy i hverdagen, og hvem gjør vel egentlig ikke det i det lange løp?

Adidas Neo – et sub-merke fra Adidas rettet mot ungdom

Adidas Neo er et sub-merke fra Adidas som retter seg spesielt mot unge voksne med sitt kule, ungdommelige og fargerike uttrykk. Sko fra Adidas Neo er derfor noe av det mest moteriktige tilpasset unge mennesker som du finner på markedet i dag. Produkter fra Adidas neo-serien kommer til både menn og kvinner, og her vil finne sko til både trening og hverdagsbruk. Den kjente sangeren Selena Gomez var modell for Adidas Neo-kampanjen i flere sesonger, i tillegg til at Justin Bieber også har vært involvert i markedsføringen av skoene. Resultatet er selvfølgelig at Adidas Neo er svært populære sko blant ungdom.

Adidas Neo – materialer og vedlikehold

Modellene i Adidas Neo-serien kommer i mange ulike kombinasjoner av materialer. Mesh, semsket skinn, syntetisk lær og ekte lær er de mest vanlige i hverdagsskoene. Ofte kommer modellene også med en EVA-midtsåle som er et svært mykt stoff som gjør skoene komfortable. Løpeskoene til både herrer og kvinner er ofte i mesh-materiale for best mulig pusteevne, samt andre fleksible tekstiler som gjør at skoen sitter som den skal rundt foten. Det er viktig å ta godt vare på dine Adidas Neo i Norge, ettersom vi har et vær som plutselig kan gå fra sol til regn. Bruk midler beregnet på det stoffet skoen er laget av for å impregnere mot regn og smuss.

Med et par Adidas Neo er du klar for livets utfordringer!

Adidas Neo-serien er jo som nevnt myntet spesielt på unge mennesker, men det betyr jo ikke at voksne ikke kan bruke disse skoene! I serien finner du ulike typer sko, både med slim og bred passform. Noen av skoene er spesielt tilpasset løping og annen trening, mens andre er laget til hverdagsbruk. Du kan bruke sko fra Adidas Neo til det meste ettersom de er laget for å sette prikken over i-en på ethvert antrekk – enten dette består av skjørt, kjole, jeans eller chinos. Husk at fargerike og kule sko gjør hverdagen litt lysere, i tillegg til at du med Adidas Neo får den komforten føttene dine fortjener.
Side 1 av 1

45 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×