Sko

25 treff

Nike Roshe One – populær komfort

Nike Roshe One er uten tvil en av Nikes mest populære modeller! Her får du alt i én og samme skomodell – komfort, stil og alle mulige farger og varianter. Vil du ha en sort, grå eller blå sko? Eller hva med en lilla, grønn eller blomstrete utgave som står i stil til humøret? Om du var nedstemt før du tok på deg disse herlige skoene, så blir du garantert i bedre humør når du får dem på! Og det handler ikke bare om fargene, men om hele skokonseptet! Her har nemlig Nike overgått seg selv i antall valgmuligheter – du finner garantert en Nike Roshe One som står høyt på ønskelista!

Nike Roshe One – historie og kuriositeter

Designeren bak Nike Roshe One hentet inspirasjon fra Zen-buddhismen og meditasjon, og han hadde bare én tanke i hodet da han utviklet skoen: Jo enklere den kunne lages, desto bedre ville den bli! Og han fikk rett. Denne skoen er enkel, men genial.Nike Roshe One er en av Nikes bestselgere, og den originale utgaven med mesh i hele overdelen er fortsatt den mest populære. Her finner du enkel design blandet med velvalgte materialer som til sammen utstråler både stil og harmonisk balanse. Om du er ute etter en sko som føles behagelig fra hæl til tå, bør du velge deg en Nike Roshe One.

Nike Roshe One – materialer og vedlikeholdsråd

Med Nike Roshe One får du føle på kroppen hvordan en lett og pustende sko virkelig skal være! Lett mesh i overdelen og en flat såle i syntetisk gummi gjør denne skoen til en drøm å ha på føttene. Om du vil bevare den myke, gode følelsen, bør du også sørge for å ta vare på skoene etter bruk: Vask flekker bort med en myk klut eller børste sammen med vann og mildt vaskemiddel. Skyll såpen forsiktig av, og la den lufttørke. Innersålen kan selvfølgelig skiftes, men det er trolig en stund til det blir nødvendig – den pustende overdelen gjør nemlig at foten ikke blir like klam som i andre sko!

Nike Roshe One – passform og bruksområder

Roshe One er en av Nikes aller beste modeller innen fritidssko og sneakere. Hvis du ønsker deg en god sko som egner seg ypperlig til bruk mellom treningsøktene og til fritidsaktiviteter, er Nike Roshe One et godt valg. Den har en dempet såle som gjør at du orker å gå i dem over lengre tid uten at de føles klamme eller ubehagelige. Nike Roshe One Dame og Nike Roshe One Herre er utviklet for å gi den aller beste passformen til både kvinner og menn, og siden skoen også kommer i halvstørrelser, vil du kunne finne den størrelsen som sitter som støpt på foten din.

Relatert til "nike roshe one"
Side 1 av 1

25 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK