Sko

|

Side 1 av 1

Nike MD Runner – for en aktiv fritid

Nike MD Runner er en herlig, retroinspirert sneaker som egner seg til løping, sports- og fritidsaktiviteter. Her blir du tatt med til det herlige 80-tallets streetmiljø, med den klassiske tofargede sålen, et rent og tydelig design og en sko som passer til alle typer formål. Du kan velge design og farger på skoen etter stil eller preferanser – stilige hvite med sort Nike-logo på siden, tøffe sorte med gul, reflekterende logo, eller røde for å vise at du våger! Med denne skoen kan du gå rett fra trening – innendørs eller utendørs – til å henge med venner på fritiden!

Nike MD Runner – historie og kuriositeter

Nike har uten tvil satt sine spor i skoindustrien når det gjelder utvikling av sko for løping, sport og fritid. Nike MD Runner er en del av Nike-familien som passer godt til lette sportsaktiviteter, samtidig som den egner seg godt som fritidssneaker med stilig design og attitude. Er du Nike-fan på din hals, vil du sannsynligvis ønske deg en Nike MD Runner! Dette er nemlig en sko som tar med seg hele Nikes historie og viser den i en tidløs klassiker som kan brukes overalt. At den i tillegg har de gode egenskapene som Nikes øvrige skokolleksjon, er selvfølgelig ikke å forakte!

Nike MD Runner – materialer og vedlikeholdsråd

Denne sneakersen har mesh og nylon i overdelen med semskede detaljer for støtte og fasthet samt for at den skal være mer holdbar. Sålen er støpt av syntetisk gummi, gir en god demping og et godt grep på underlaget. For rengjøring av skoen kan du vaske lett med en svamp eller klut på meshdelene og bruke en myk børste for de semskede skinnpartiene. Du kan gjerne kombinere med en sjampo for semsket skinn for en grundigere rengjøring. Skyll forsiktig av, la lufttørke, og vask og tørk innersålene separat for å unngå vond lukt. Ved behov kan selvfølgelig også innersålene skiftes ut.

Nike MD Runner – passform og bruksområder

Du finner MD Runner-serien i herre- og kvinneutgaver Nike MD Runner Dame og Nike MD Runner Herre. Snøringen gjør den enkel å få til å sitte godt på, og den føles fast og støttende for hele foten. Her har du en stilig og velbalansert sko som egner seg like godt til en lang shoppingrunde på weekendturen som til en lett løpetur i ulendt terreng. Ønsker du deg en sko som er optimal for kilometervis med gange, er det altså Nike MD Runner du bør se etter. Her får du kvalitet og nytteverdi som er verdt prisen, og en positiv bruksopplevelse!
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

27 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×