Nike Sko Online

2 treff

Størst, best og vakrest

Nike blegrunnlagt i 1964 under navnet Blue Ribbon Sports, og ble døpt om til Nike i1971. Navnet kom fra den greske gudinnen Nike, og firmaet har siden den gangvokst til et av verdens største innen sko og sportsklær.

Sport og popkultur

I dagproduserer Nike sportssko, fritidssko, løpesko, fotballsko, golfsko, basketballskoog sko til en rekke andre disipliner. Få skoprodusenter og sportsmerker har hattlike stor gjennomslagskraft og innflytelse på omverdenen som Nike. De har værtsynlige blant verdens fremste utøvere i en rekke sportsgrener, i filmer, imusikk og i all annen tenkelig populærkultur. Nevn for eksempel Air Jordan, ogalle vet hva du snakker om. Sannsynligvis kjenner flere til skoene enn tilbasketballspilleren Michael Jordan.

Flere veier tilsuksess

Nike har utmerketseg gjennom innovasjon, moteinnflytelse og merkegjenkjennelse. Med en nesten nådeløsevne til å fortelle kundene sine hva de vil ha – før de vil ha det – har de etablertseg som selveste gudinnen på tronen av sportsklær og sportssko. Blant utøveresom bruker Nike sko og klær kan vi nevne Christiano Ronaldo, Mo Farah, RoryMcIlroy, LeBron James og mange andre. Historiske idrettsutøvere som denamerikanske løperen Steve Prefontaine og Michael Jordan har også samarbeidetmed Nike.

Running boom ogbasketball boom

StevePrefontaine, som hadde Nikes grunnlegger Bill Bowerman som trener, var en av ildsjelenebak den store «running boom» som startet på 1970-tallet og fortsatte på 80-tallet.Omtrent 25 millioner amerikanere begynte å løpe som et resultat av suksessentil Steve Prefontaine og andre amerikanske løpere. Trolig løp flesteparten avde 25 millioner amerikanerne i et par Nike-sko. Michael Jordans samarbeid, somresulterte i de ekstremt populære Air Jordan skoene, førte til en av Nikesstørste salgssuksesser noensinne. Hver eneste jente og gutt, kvinne, mann ogbarn ville fare rundt i et par nye Jordans – og slik er det til og med i dag.

Magisk stilstempel

Du satser kanskje ikke på en karriere innen basketballeller løping, men elsker likevel å drive sport med Nike-sko? Vi forstår deg. Etpar sporty, moderne og stilrene Nike-sneakers går ikke ubemerket forbi og er eteffektivt motestempel. Det er noe magisk med Nike – mer enn et merke, mer ennen livsstil, mer enn et konsept. 

I dag kjennetegnes Nike-skoene av lett vekt, innovativt design og allsidighet. Barese på deres moderne løpesko, som Nike Free, Nike Flyknit og Nike Air Zoom. Bareved synet rykker det skikkelig i ben og føtter – som et dypt indre ønske om å fåløpe, eller fly, fremover. Vi gjør det enkelt for deg – finn dine drømmekategorierovenfor og søk på nettopp dine Nike-favoritter på Footway.

Populære modeller Nike-modeler

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×