Sko

727 treff

Bikkembergs-sko – Sporty mote til menn

Hvis du er på jakt etter et par nye, komfortable og stilige herresko, har Blikkembergs noe for deg. Foran deg har du et stort utvalg av fine og trendy Bikkembergs-sko med sporty design, høy komfortfaktor og uovertruffen kvalitet.

Bikkembergs-sko – historie og kjente modeller

Det var Dirk Bikkembergs som grunnla selskapet i 1986, og siden har den ene suksessen avløst den andre. Dirk er en belgisk mann som ble født i Tyskland. Med stor lidenskap for sport og mote har han lykkes feilfritt med å kombinere det sensuelle fra moteverdenen med styrken fra sportsverdenen. Med solide og gode materialer, som skinn og tekstil, passer Bikkembergs-sko til alle anlednninger.

Bikkembergs-sko – stiltips og pleie

I sortimentet finner du et stort utvalg av Bikkembergs sko. Her ser du fort hvilken stil som preger skoene. Det sporty, men samtidig sofistikerte designet kler hvilken som helst mann. Match med chinos, jeans eller hvorfor ikke et par dressbukser?

Bikkembergs-sko online på Footway

Kjøp Bikkembergs-skoene dine hos oss på Footway! Å handle hos oss er lett og morsomt, og du er garantert å bli inspirert av våre hundrevis av sko. Når du klikker hjem et par Bikkembergs-sko fra Footway, tar det aldri lang tid før du får skoene. I tillegg får du alltid gratis frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp.

Air Force 1 Low White
FEW LEFT
Side 1 av 13

727 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK