Sko

743 treff

Havaianas - rett fra Brasil!

Havaianas sko er den klassiske strandskoen i Brasil på grunn av deres fargeutvalg og komfort. Det er en grunn til at brasilianere og strandelskere fra hele verden har trykket disse skoene til sitt bryst!

Havaianas - Den klassiske brasilianske strandskoen!

Havaianas sko er den ""offisielle"" strandskoen i Brasil. I mer enn 50 år har de laget flip flops sterkt forbundet med den brasilianske strandkulturen, og som resultat har de blitt omfavnet av Brasilianere og folk fra hele verden. Brasilianerne er så glad i disse at du kan finne de hvor enn du drar i landet. Enten det er en bensinstasjon eller et kjøpesenter og det er ikke uten grunn. Hvert år selges det over 125 millioner par verden over i alle mulige farger. Havaianas var de første masseproduserte sandalene i gummi og har sitt navn fra det portugisiske ordet for ""folk fra Hawaii"".

Havaianas sko - de perfekte strandsandalene!

Havaianas flip flops kommer i mange ulike farger som passer for alle og enhver og gjør at du kan ha moteriktige sko - selv på stranda! På grunn av skoenes minimalisme vil de passe best til et lett og ledig strandantrekk. Havaianas slippers er de perfekte strandskoene og med disse kan du være sikker på at du både ser bra ut og føler deg bra når temperaturen kryper oppover og det er på tide å få på seg badetøyet. Det finnes flere ulike modeller som varierer i stil, tykkelse og farger og du kan finne de flip flopsene som best passer dine behov.

Ledige flip flops med unik gummiblanding

Havaianas sko var de første masseproduserte sandalene laget i gummi og gjorde de derfor unike. Dette gjør at de er myke, holdbare og fleksible. De er laget for det avslappede strandlivet, så her er det bare å skli føttene inn og nyte livet! Havaianas lages av en spesiell gummiblanding som har vært en forretningshemmelighet i alle år– Dette gjør skoene unike, og avhengighetsskapende! De er så komfortable at du aldri kommer til å ville ta de av deg, akkurat som brasilianerne! Skoene trenger ingen videre pleie utover en liten dusj etter bruk for sikre at de holder så lenge som mulig.

Havaianas sko online hos Footway

Kjøp Havaianas sandaler i dag på nett hos Footway! Her hos Footway tilbyr vi deg sko til alle anledninger, fra strand til fest. Det er viktig for oss at du blir fornøyd og derfor tilbyr vi deg alltid hurtig levering, fri frakt og retur og 180 dagers åpent kjøp. Du trenger ikke lengre å være redd for å kjøpe sko på nettet - hos Footway blir du fornøyd!

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 13

743 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK