Sko

1 156 treff

Amerikanske Merrell har tatt verden med storm takket være sine funksjonelle, stilige og allsidige sko. Blant det brede utvalget deres, finner du alt fra sandaler og løpesko til skikkelige boots. Merrell tar deg ut i naturen – mot gamle stier og nye oppdagelser.

Fra ski til sko

I dag eies Merrell av Wolverine World Wide, men reisen dit har pågått siden begynnelsen av 1980-tallet. Det var da Clark Matis, Randy Merrell og John Schweizer tok de første vaklende stegene mot det som skulle bli en verdenssuksess.

Matis og Schweizer kom fra det franske skimerket Rossignol og slo seg sammen med Merrell som da lagde high-end-fjellsko. Sammen skapte de Merrell, og den første skoen kom på markedet i 1983. Noen år senere forlot Randy Merrell foretaket.

Merrell ble kjøpt opp ved to anledninger. Først i 1987 til det finske sportsmerket Karhu som blant annet flyttet produksjonen til Asia for å få ned prisene. 10 år senere solgte Karhu Merrell til amerikanske Wolverine World Wide, som blant annet eier det fremgangsrike merket Hush Puppies.

I 2010 solgte Merrell sko for nesten 500 millioner dollar, i hele 151 land.

Merrell-boots

Merrell lager skikkelige boots, klare for naturlivet og eventyrlige fjellturer. En av de framgangsrike modellene deres er Merrell Snowbound, en vintersko med syntetisk lær på utsiden og fleece på innsiden som holder varmen uansett vær. En annen storselger er støvelen Merrell Natalya, som med sitt høye skaft også varmer beina dine. Mange av modellene kommer i vannavvisende Gore-Tex, som gjør langturene dine enda mer hyggelige. Uansett hvilke boots eller støvler du velger, blir du klar for fjellturen med Merrell.

Merrell-sandaler

Om du er lysten på noe lettere for føttene, så sjekk ut Merrells sandaler. Mange av dem er vannavvisende, akkurat som boots-ene. Takket være Merrells egne Remember Me-skum, tilbyr sandalene en god og tilpasset fotseng. Sandalene er også utstyrte med M Select Grip som reduserer risikoen for å skli – perfekt om du vil danse rundt i sommerregnet.

Merrell-løpesko

Merrell fikk oppmerksomhet i sammenheng med barfot-løpingen, som har fått et skikkelig gjennomslag den siste tiden. For å tilby føttene dine følelsen av å nærme deg barfot-løping, har ikke Merrells barfotsko drop – de er altså helt flate fra hæl til tå. Skoene produseres i lette materialer med superfølsomme innersåler, noe som gir direkte feedback fra underlaget. Foruten barfotskoene lager Merrell også vanlige løpesko, med normal til høyere drop. Her finnes også trail running-sko, som er som skapt for svette løperunder i fjell og skog.

Merrell hos Footway

Hos Footway har vi samlet mange Merrell-sko, alt fra boots, sandaler og løpesko, til hverdagslige fritidssko. Vi har alltid fri frakt, fri retur og 180 dager åpent kjøp. Vi håper at du finner dine nye Merrell-sko hos oss.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 20

1156 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK