Sko

215 treff

Pieces – sko til unge trendsettere

Pieces er et livlig skomerke til unge jenter med interesse for mote og fascinasjon for sko. Merket omfatter sko til både hverdags og fest, med komfortable modeller i spennende design som får dem til å skille seg ut fra mengden.

Pieces-sko – historie og ulike modeller

Pieces sko ble grunnlagt av Bestseller i 2003, med mål om å lage tilbehør og sko som den unge kvinnen har råd til. Sko fra Pieces kommer i forskjellige modeller og materialer, så du kan velge ut fra anledning og hva du foretrekker. Ved festlige lag kan du for eksempel velge høyhælte sko med åpen tå, eller flats med pynt, og til hverdagsbruk kan du velge mellom ulike boots og sneakers.

Style antrekket med sko fra Pieces

Finn de nye favorittskoene dine fra Pieces i utvalget vårt her på Footway, og style antrekket ditt så det blir noe helt spesielt. Uansett om du foretrekker Pieces-sko med eller uten hæl, fargerike eller mer nedtonede farger, finner du et par hos oss som kan løfte stilen din i en fei. Husk skopleieprodukter.

Shop Pieces-sko online

Shop de nye skoene dine fra Pieces online på Footway. I tillegg til et bredt utvalg sko har vi kort leveringstid, fri frakt og fri retur. Når du handler hos oss, får du alltid åpent kjøp i 180 dager, så du kan prøve skoene dine hjemme i fred og ro.

FÅ IGJEN
Side 1 av 4

215 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK